BIVŠI TRENER PARTIZANA KUPUJE KLUB U HRVATSKOJ: Spreman je da ozbiljno investira, ostaje pitanje zašto novac ne ulaže u Srbiju
Foto: Starsport

biznismen

BIVŠI TRENER PARTIZANA KUPUJE KLUB U HRVATSKOJ: Spreman je da ozbiljno investira, ostaje pitanje zašto novac ne ulaže u Srbiju

Fudbal -

Nekadašnji trener Partizana Avram Grant spreman je da kupi fudbalski klub Rijeku iz Hrvatske. Izraelac je napravio ozbiljan biznis, otkada je prestao da radi u fudbalu.

Avram Grant
foto: Starsport

Prema pisanju hrvatskih medija Avram Grant sastao se sa prvim čovekom Rijeke Damirom Miškovićem u Dubaiju, gde su u načelu postigli dogovor o saradnji. Za sada nije poznato za koliko novca će Grant kupiti Rijeku.

Avram Grant se odlično snašao u biznisu, pošto je novac koji je zaradio trenirajući Čelsi, Portsmut, Vest Hem i Partizan pametno uložio u nekretnine i to po celom svetu.

Fudbal, Partizan, Avram Grant

Sa Partizanom je Avram Grant osvojio titulu 2012, a navodno je posle nekoliko godina kupio veliki stan u Beogradu. U Humsku ga je doveo bivši predsednik Partizana Dragan Đurić.

Nedavno je u Izraelu od nekoliko devojaka doživeo teške optužbe za silovanje, ucene, seksualno iskorišćavanje i seksualno uznemiravanje. Ovaj proces je pred sudom, a Grant je u javnom obraćanju napomenuo da poštuje žene i da nikad nije uradio ništa što bi ih povredilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track