VLAHOVIĆ NEDOVOLJAN ZA POBEDU: Murinjo i Matić odneli bod iz Torina! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SERIJA A

VLAHOVIĆ NEDOVOLJAN ZA POBEDU: Murinjo i Matić odneli bod iz Torina! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić u trećem kolu italijanske Serije A napašće u Torinu ekipu Rome koju sa klupe predvodi čuveni portugalski stručnjak Žoze Murinjo. Od ove sezone član rimske "vučice" je i Nemanja Matić, bivši reprezentativac Srbije.

Juventus je poveo već u 2.minutu strelac je bio srpski golgeter Dušan Vlahović.

Šutirao je slobodnjak sa oko 25 metara i poslao je pravu "bombu" za veliku radost svih domaćih navijača na stadionu. Golman Rome i portugalski reprezentativac Rui Patrisio je samo pogledom ispratio "projektil" srpskog reprezentativca!

Međutim, u nastavku susreta, sredinom drugog poluvremena, gosti iz Rima su izjednačili preko Tea Abrahama, nekadašnjeg napadača Čelsija.

Vlahovića je u 86. minutu zamenio Kin, dok je bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić odigrao celu utakmicu za Romu.

U prva tri kola Juventus je osvojio pet bodova, dok Roma ima sada ima sedam. U prvom kolu, Vlahović je u Torinu bio dvostruki strelac na meču protiv Sasuola.

Fudbaleri Juventusa će u narednom kolu dočekati Speciju, dok će Roma ugostiti Moncu.

U drugom meču odigranom u istom terminu, Torino je u gostima slavio protiv Kremonezea sa 2:1.

Autogolom Matea Bjanketija u 17. i pogotkom srpskog fudbalera Nemanje Radonjića u 65. minutu, Torino je poveo sa 2:0, a konačan rezultat postavio je Leonardo Sernikola u 80. minutu.

Torino je drugi na tabeli sa sedam bodova, dok je Kremoneze i dalje bez bodova i nalazi se na 19, pretposlednjoj poziciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track