OHI NAPUŠTA ZVEZDU, STIŽE ARGENTINAC NEOBIČNOG PREZIMENA: Crveno-beli kompletiraju prelazni rok, doveli još jednog napadača
Foto: Www.crvenazvezdafk.com, EPA

radno na marakani

OHI NAPUŠTA ZVEZDU, STIŽE ARGENTINAC NEOBIČNOG PREZIMENA: Crveno-beli kompletiraju prelazni rok, doveli još jednog napadača

Fudbal -

Ohi napušta Crvenu zvezdu, a umesto njega dolazi Argentinac Adolfo Gaih. Prelazni rok ulazi u završnicu, na Marakani čine sve da što jači uđu u Ligu Evrope i domaće prvenstvo. Oba transfera trebalo bi da budu danas kompletirana.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iako se činilo da će Ohi ipak ostati u Crvenoj zvezdi posle odlaska Dejana Stankovića, gotovo je izvesno da će Norvežanin u Brondbi. Danci su dostavili ponudu vrednu 1.000.000 evra koju će čelnici Zvezde prihvatiti u toku današnjeg dana, pa će Ohi crveno-beli dres zameniti žutim.

Adolfo Gaih
foto: EPA

Umesto Ohija, na stadion "Rajko Mitić" stiže Argentinac Adolfo Gaih (23), na pozajmicu iz moskovskog CSKA. Radi se o robusnom napadaču iz Kordobe, visokom 190 cm, kojeg su Rusi pre dve godine platili San Lorencu 8.500.000 evra. Gaih nije uspeo da se snađe u Moskvi, pa je prethodnih godina išao od pozajmice do pozajmice - igrao je za italijanski Benevento i špansku Uesku.

Adolfo Gaih
foto: EPA

Adolfo Hulian Gaih poreklom je sudetski Nemac, pa bi prema transkripciji njegovo prezime trebalo da se izgovara "Gaih", jer se u originalu piše "Gaich", a ne "Gaič" kako je kod nas u početku preovladalo. Prošao je sve omladinske kategorije argentinske reprezentacije, a uspeo je i da zaigra za A tim "gaučosa".

Crvena zvezda bi dolaskom Adolfa Gaiha kompletirala spisak napadača za sezonu. Argentinac će biti velika konkurencija Aleksandru Pešiću i juče pristiglom Kalifi Kulibaliju iz Malija.

Kurir sport

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track