TSC DOČEKUJE RADNIČKI 1923 Lazetić: Mislim da će oba tima biti na visokom nivou
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC DOČEKUJE RADNIČKI 1923 Lazetić: Mislim da će oba tima biti na visokom nivou

Fudbal -

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da ekipa želi da nastavi da podiže formu i u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Radničkog 1923, u kojoj će strpljivom igrom pokušati da ostvari pozitivan rezultat.

"Mi smo u veoma dobrom momentu, dižemo formu iz kola u kolo, igrali smo jako dobro na prošloj utakmici i očekujemo da nastavimo u istom stilu, što će nam, nadamo se, doneti pozitivan rezultat. Na našem stadionu očekuje nas idealan teren, vrhunski uslovi za fudbal i mislimo da će i jedan i drugi tim biti na visokom nivou", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC igraju u sredu od 18.30 u Bačkoj Topoli protiv Radničkog 1923, utakmicu devetog kola Super lige Srbije.

"Ovaj stadion motiviše sve ekipe, što je dobro, ali sa druge strane to ne znači da se treba opustiti. Kao što sam rekao i pred utakmicu protiv Mladosti GAT, treba sve to isto da pokažemo, ne uzimamo stvari zdravo za gotovo jer igramo pred domaćom publikom, već ćemo biti ekstra motivisani da na svom terenu pružimo dobru partiju", naveo je Lazetić.

Govoreći o protivniku, Lazetić je rekao da je Radnički dobro organizovana ekipa, posebno u odbrani, da teško prima i daje golove i pohvalio je igru kragujevačke ekipe ove sezone.

"Protiv Čukaričkog su bili jako dobri, nezasluženo su igrali nerešeno, pobedili su Javor u Ivanjici, koji je u izvanrednoj formi, a sada su pružili i ravnopravnu utakmicu sa Partizanom, što dovoljno govori u koliko su dobroj formi. Moraćemo da budemo strpljivi i istrajni kako bismo ostvarili trijumf i to će biti jako važno na ovoj utakmici", dodao je.

Odbrambeni fudbaler ekipe iz Bačke Topole Miloš Cvetković očekuje tešku utakmicu.

"Ekipa iz Kragujevca je odličan tim, što je pokazala u poslednjoj utakmici protiv Partizana, kada je izgubila u poslednjem minutu, ali je ceo meč odigrala dobro i kvalitetno. Bez obzira što očekujemo tešku utakmicu, igramo na našem terenu, pred svojim navijačima, očekujem da svi damo maksimum i ostvarimo što bolji rezultat za nas, a to je naravno pobeda", rekao je Cvetković.

TSC je trenutno četvrti na tabeli sa 13 bodova , dok Radnički 1923 zauzima 11. mesto sa devet bodova.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track