VLAHOVIĆ NOSIO JUVE DO POBEDE, KIKS NAPOLIJA! Majstorski pogodak Srbina, USAMLJEN na čelu liste strelaca sa 4 gola (VIDEO)
Foto: Profimedia

serija a

VLAHOVIĆ NOSIO JUVE DO POBEDE, KIKS NAPOLIJA! Majstorski pogodak Srbina, USAMLJEN na čelu liste strelaca sa 4 gola (VIDEO)

Fudbal -

Posle pobede na startu sezone protiv Sasuola, Juventus je u naredna dva kola oba puta remizirao i sada na stadionu ''Alijanc'' u Torinu igraju protiv Specije u četvrtom kolu Serija A.

A, Dušan Vlahović je postigao novi gol za "staru damu"! Bio je to njegov četvrti gol ove sezone u Sriji A i sada je usamljen na čelu liste strelaca!

Igrao se deveti minut kada je reprezentativac Srbije doneo prednost svojoj ekipi i to još jednom iz slobodnog udarca. Juventus je pobedio Speciju sa 2:0, a pobedu "stare dame" je potvrdio Poljak Arkadijuš Milik, koji se upisao u strelce u samom finišu susreta.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je odličan na početku sezone, pošto je u Seriji A, do meča protiv Specije, postigao tri gola, ali ga za sada ne prati ostatak ekipe, mada je činjenica da "stara dama" ima i mnogo problema sa povređenim igračima.

Juventus ništa od onoga dobrog što je prikazao protiv Sasuola nije ponovio u naredna dva kola protiv Sampdorije i Rome.

Najtrofejniji klub Italije je protiv Rome imao čak i vođstvo već od drugog minuta posle sjajnog pogotka Dušana Vlahovića iz slobodnog udarca, ali nisu uspeli torinski crno-beli da tu prednost sačuvaju i morali su da se zadovolje samo sa bodom.

Napoli je kiksnuo, jer je kao domaćin odigrao nerešeno protiv Lećea - 1:1. Domaći su poveli golom Elmasa u 27. minutu, ali je samo četiri minuta kasnije Kolombo doneo izjednačenje. Kolombo prethodno u 25. minutu nije iskoristio penal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track