ARSENAL RUŠI REDOM: Tobdžije i dalje MAKSIMALNE, het-trik STRAŠNOG Halanda u kanonadi Mančester sitija
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

ARSENAL RUŠI REDOM: Tobdžije i dalje MAKSIMALNE, het-trik STRAŠNOG Halanda u kanonadi Mančester sitija

Fudbal -

Siti je pitanje pobednika na ovom meču rešio posle prvog poluvremena, a najzaslužniji za to bio je Erling Haland koji je mrežu Notingema zatresao tri puta - u 12, 23. i 38. minutu.

Haland je u prvih pet kola postigao devet golova, što je novi rekord Premijer lige. On je nadmašio Mikija Kvina i Serhija Aguera koji su u prvih pet utakmice sezone postigli po osam golova.

Ubedljivu pobedu Sitija su u drugom poluvremenu potvrdili Žoao Konselo u 50. i Hulijan Alvares golovima u 68. i 87. minutu.

Siti je upisao petu pobedu u šampionatu i drugi je na tabeli sa 13 bodova, odnosno ima dva boda manje od prvoplasiranog Arsenala koji je večeras na svom stadionu pobedio Aston Vilu sa 2:1.

Mančester Siti
foto: Profimedia

Arsenal je i dalje neporažen i prvi je na tabeli sa 15 bodova, dok je Aston Vila sada na 18. poziciji sa tri osvojena boda.

Gabrijel Žezus je pogotkom u 30. minutu doneo prednost Arsenalu, izjednačio je Daglas Luis u 74. minutu, da bi četiri minuta kasnije pobedu domaćem timu doneo Gabrijel Martineli.

Arsenal je i dalje bez poraza i sa maksimalnih 15 bodova je prvi na tabeli, dok je Aston Vila pretposlednja sa tri boda.

Na meču Bornmuta i Vulverhemptona nije bilo golova. Bornmut je 16. tim lige sa četiri boda, dok su Vulvsi na 18. poziciji sa bodom manje.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track