TRAGIČNO ISPALI, PA SE VRATILI U TUŽNU REALNOST: Pogledajte u kakvim USLOVIMA je igrao najbolji predstavnik BiH u Evropi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arena sport

FUDBAL NA VODI

TRAGIČNO ISPALI, PA SE VRATILI U TUŽNU REALNOST: Pogledajte u kakvim USLOVIMA je igrao najbolji predstavnik BiH u Evropi (VIDEO)

Fudbal -

Odigrano je vanredno osmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a derbi kola bio je u Novom Gradu, gde je Borac iz Banja Luke dočekao Zrinjski iz Mostara.

Obe ekipe utakmicu su dočekale nakon veoma turbulentog perioda, u kojem je Borac promenio trenera, nakon ostavke Nenada Lalatovića, a Zrinjski se još uvek oporavlja od tragičnog ispadanja na penale od Slovana iz Bratislave u plejofu za Konferencijsku ligu.

Duel je na kraju završen rezultatom 1:0 za domaću ekipu, i to autogolom Josipa Condrića iz 18. minuta.

Međutim, rezultat je ostao u drugom planu. Pred početak meča, Novi Grad je zahvatilo veliko nevreme čije su posledice osetili svi akteri ovog događaja.

Teren je bio poplavljen, lopta se jedva kretala, a igraču su teško uspevali da povežu više pasova. Nije ni čudo što je utakmica rešena samo jednim golom, i to autogolom.

Na kraju, zadovoljniji su ipak domaćini, koji su odigrali prvu utakmicu pod vodstvom trenera Vinka Marinkovića.

Igračima Zrinjskog ovaj poraz verovatno još teže pada, usled činjenice da su pre samo nekoliko dana bili na pragu da zabeleže istorijski rezultat i postanu prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji se plasirao u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Ovako, vratili su se u tužnu realnost igranja u domaćoj ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track