AU, KAKVA ŠTETA! SRBIJA JE BILA NA KORAK OD MUNDIJALA, ALI... Portugalke posle preokreta pokorile Pazovu i rasplakale Srpkinje
Foto: Starsport

kvalifikacije za sp

AU, KAKVA ŠTETA! SRBIJA JE BILA NA KORAK OD MUNDIJALA, ALI... Portugalke posle preokreta pokorile Pazovu i rasplakale Srpkinje

Fudbal -

Fudbalerke Srbije propustile su ogromnu priliku da obezbede nastup u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo. Srbija je u Staroj Pazovi posle preokreta poražena od Portugala sa 2:1.

Portugal je diretkan rival našem timu u borbi za drugo mesto u grupi H i sada ima bod više uoči poslednjeg kola, pa će se on pitati, a Srbija čekati eventualni kiks. Portugal ima 19 bodova, a Srbija je ostala na 18.

Krenulo je bajkovito u Pazovi, pošto je Anđela Frajtović već u šestom minutu pogodila za 1:0.

Gošće su preokrenule u samom finišu prvog poluvremena. Markao je izjednačila u 40. minutu, a gol za konačnih 1:2 dala je Nazaret u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Srbija za četiri dana gostuje u Izraelu i mora da pobedi i da se nada da Portugal kod kuće neće savladati Tursku. To je jedina nada za baraž.

Nemačka, koja ima 21 bod, sutra gostuje u Turskoj i ukoliko osvoji makar bod, obezbediće prvo mesto i direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track