MILETIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA VOJVODINOM: Mladi defanzivac ostaje veran Staroj dami
Foto: FK Vojvodina

NASTAVAK SARADNJE

MILETIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA VOJVODINOM: Mladi defanzivac ostaje veran Staroj dami

Fudbal -

ladi fudbaler Vojvodine Vladimir Miletić (19) produžio je danas ugovor sa „starom damom“ do juna 2025. godine, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

Vladimir Miletić je, rodom iz Brusa, ponikao je u Crvenoj zvezdi, a zatim je u leto 2020. otišao u omladinski tim Vojvodine. Za prvi tim Vojvodine debitovao je u sezoni 2020/2021 i do sada je odigrao 14 utakmica za novosadske “lale”.

Sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović zadovoljan je ovim potezom mladog defanzivca.

– Ponosni smo što je Miletić produžio vernost klubu, jer je u pitanju talentovan i mladi igrač, ujedno i omladinski reprezentativac Srbije. Mi od njega očekujemo da već ove sezone napravi iskorak i da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva, koje smo postavili na početku sezone. On igra na poziciji zadnjeg veznog i na ovoj poslednjoj utakmici protiv Radničkog za pola sata je doneo nešto u našoj igri što mi od njega i očekujemo. Verujemo da će u budućnosti uspeti da se izbori i za mesto u startnih 11 i da dobije poziv i za mladu reprezentaciju Srbije. Vojvodina planira još dva pojačanja do kraja prelaznog roka. U pregovorima smo sa još dvojicom igrača, blizu smo dogovora i nadam se da ćemo danas ili najkasnije u ponedeljak da ozvaničimo njihove potpise, istakao je Jovanović.

Vladimir Miletić
foto: FK Vojvodina

Vladimir Miletić se zahvalio voljenom klubu.

– Drago mi je što sam potpisao novi ugovor i zahvalan sam klubu na ukazanom poverenju. Očekivanja u Vojvodini su uvek velika, a dolaskom nove uprave, ona su još veća i ja ću dati sve od sebe da pomognem u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, rekao je on.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track