ZVEZDA ŽELI PUNE TRIBINE PROTIV TSC: Pobeda kao uvertira za Monaka, lepa iznenađenja za ŠKOLARCE (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

svi na maru

ZVEZDA ŽELI PUNE TRIBINE PROTIV TSC: Pobeda kao uvertira za Monaka, lepa iznenađenja za ŠKOLARCE (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde imaće pakleni septembar. Serija po dve utakmice nedeljno kreće od sutra, kada crveno-beli na stadionu "Rajko Mitić" od 20.00 časova dočekuju TSC iz Bačke Topole.

Crvena zvezda - Pjunik, Crvena zvezda, Pjunik
foto: Stefan Stojanović

Klub poziva navijače da u što većem broju dođu na Marakanu i pomognu igračima da zabeleže novu prvenstvenu pobedu i tako spremno dočekaju meč protiv Monaka u četvrtak. Duel kojim će Crvena zvezda otvoriti ovogodišnje takmičenje u Ligi Evrope.

Klub iz Ljutice Bogdana spremio je za nedelju gomilu iznenađenja za svoje navijače, posebno one najmlađe u fan zoni, ispred istočne tribine.

Pored standardne postavke i brojnih zabavnih zanimljivosti za najmlađe navijače, u okviru fan zone biće postavljen i Zvezdin karavan. Svi aktivni članovi će biti u prilici da se fotografišu sa legendarnim "ušatim" peharom, kao i prošlosezonskom duplom krunom, a oni koji još nemaju aktivnu člansku kartu, biće u prilici da se učlane na licu mesta.

Takođe, u crveno-beloj fan zoni biće ugošćeni najmlađi članovi koji su rođeni u septembru 2015. godine, a povodom polaska u školu očekuju ih brojni pokloni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track