PANENKA SA PENALA U 97. MINUTU: Pogledajte LUD potez bivšeg igrača Mančester junajteda u ODLUČUJUĆEM trenutku utakmice (VIDEO)
Foto: Reuters

OBRUKAO SE

PANENKA SA PENALA U 97. MINUTU: Pogledajte LUD potez bivšeg igrača Mančester junajteda u ODLUČUJUĆEM trenutku utakmice (VIDEO)

Fudbal -

Meksički fudbaler Havijer Ernandez Balkazar, poznatiji kao Ćićarito, u utakmici američke MLS lige, propustio je da iz jedanaesterca donese pobedu svojoj ekipi u poslednjim trenucima utakmice.

Na kraju je duel između njegovog Los Anđeles Galaksija i Sporting Kanzas Sitija završen nerešenim rezultatom - 2:2.

Bivši igrač Mančester junajteda prvo je postigao gol u 4. minutu utakmice za 1:0, a gosti su preokrenuli rezultat golovima Džonija Rasela i Felipea Ernandeza.

Usledila je drama u završnici utakmice.

Prvo je popularni Čičarito postigao i drugi gol na utakmici, u 88. minutu, čime je rezultat izjednačen. A onda, u poslednjim trenucima Meksikanac dobija šansu da postigne het trik i reši utakmicu.

Uzeo je loptu da izvede penal, zaletio se i pokušao da izvede čuvenu panenku. Međutim, golman gostiju Džon Pulskamp, pročitao je njegovu nameru i samo mirno uhvatio loptu.

Da stvar bude još gora, Galaksi je u velikoj borbi za plej-of MLS-a, u koji prolazi sedam najboljih ekipa iz divizije, a ekipa iz Los Anđelesa trenutno je prva ispod crte, sa tri boda manje od prvog tima koji je iznad crte - Portland Timbersi. Doduše, Galaksi ima i dve utakmice manje, a do kraja regularnog dela sezona treba da odigraju još 6 utakmica (sledeća na gostovanju u Nešvilu 10. septembra).

U nastavku pogledajte sažetak sa utakmice.

Za ekipu La Galaksija nastupa i naš Dejan Joveljić, koji u ovoj sezoni igra u dobroj formi sa postignutih 10 golova, i predstavlja ubojit tandem sa Čičaritom (14 golova).

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track