DAO DVA GOLA PA POBESNEO! Dvostruki strelac Slovackog se jada: U meni SVE KLJUČA!
Foto: Profimedia

liga konferencija

DAO DVA GOLA PA POBESNEO! Dvostruki strelac Slovackog se jada: U meni SVE KLJUČA!

Fudbal -

Izuzetno uzbudljivu utakmicu odigrale su u četvrtak uveče ekipe Slovackog i Partizana u prvom kolu Lige konferencija. Na kraju, 3:3, rezultat kojim ipak više može da bude zadovoljan Partizan, jer je u drugo poluvreme ušao sa dva gola zaostatka i igračem manje nakon isključenja Belića u 22. minutu.

Prvi deo igre obeležio je dvostruki strelac u domaćem timu, levi bek Jan Kalabiška. Izgledalo je da će ovo biti možda i njegova najdraža utakmica u karijeri, ali posle meča mu se raspoloženje značajno pokvarilo, jer je Partizan iako sa igrače manje uspeo da postigne tri gola i osvoji bod.

"U meni ključa! Imamo 2:0 protiv desetorice u ovakvoj utakmici i na kraju je ne dobijemo! Možemo sami sebe da krivimo što nismo stigli do pobedonosnog gola na kraju, preovladava razočarenje u meni. Dva gola ne znače ništa, jer nismo pobedili, tako da su moja osećanja - prosečna“, rekao je 35-godišnji levi bek, a prenose češki mediji.

Teško mu je da objasni kako se to Partizan ekspresno vratio u drugom poluvremenu iz ''nokdauna'' u kom se nalazio tokom prvih 45 minuta.

''Ne razumem, dozvolili smo sebi da primimo tri gola za tako kratko vreme, a igramo protiv desetorice''.

Partizan je na žrebu bio nosilac u Grupi D, u kojoj se još takmičće i Nica i Keln, a Kalabiška ne smatra da je srpski vicešampion najkvalitetniji u grupi i jasno mu je da ekipu Slovackog tek očekuju veliki izazovi u Ligi konferencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track