Lav pivo sponzoriše i Partizan i Zvezdu

Sponzorstvo

Lav pivo sponzoriše i Partizan i Zvezdu

Fudbal -
Lav pivo će biti generalni sponzor srpskog fudbalskog šampiona, dok će kada je reč o Crvenoj zvezdi ugovor biti sponzorski.

Kompanija Carlsberg Srbija je potvrdila da je potpisala sponzorski ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan, kojim će Lav pivo biti generalni sponzor crno-belih u ovoj sezoni, uz mogućnost da se status generalnog sponzora nastavi i u sezoni 2013/2014, ali i sa fudbalerima Crvene zvezde.

"Podrška fudbalu je nešto što u potpunosti ide uz Lav, njegov identitet i vrednosti. Borbenost, želja za ostvarivanjem što boljih rezultata, hrabrost i nepokolebivost ka cilju upravo povezuju fudbal i jedan od najvećih pivskih brendova u Srbiji. Generalno sponzostvo FK Partizan nije jedini vid podrške fudbalu, jer naš cilj je da pomognemo razvoj fudbala na svim nivoima i kroz mnoge druge projekte, koje motivišu kako klubove i fudbalere, tako i fanove da postanu deo te velike ideje. Kroz ovo partnerstvo nameravamo da pomognemo klubu da bude i ostane u samom vrhu srpskog fudbala, kao i do sada", istakao je Andre Žak, direktor marketinga kompanije Carlsberg Srbija.Zahvaljujući pomenutom sponzorstvu na dresovima igrača FK Partizan biće istaknut logo Lav piva. Sponzorstvo je nastavak ranije ustanovljene saradnje sa FK Partizan, a želja kompanije je da ovo partnerstvo donese dosta uspeha za tim u budućim sportskim rezultatima, a ljubiteljima fudbala mnogo dobre i kvalitetne igre na zelenom terenu.

Istovremeno Lav pivo je potpisalo trogodišnji sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda.

"Osobito je zadovoljstvo biti jedan od glavnih sponzora FK Crvena zvezda, jednog od najuspešnijih fudbalskih klubova u Srbiji po broju osvojenih šampionata i kupova. Ovo je nastavak višegodišnje saradnje sa klubom, koji ima dugu tradiciju i ono što vidimo kao zajedničko je i činjenica da je Lav predstavlja brend sa dugom tradicijom. Verujemo da će zajedničim snagama Crvena zvezda i Lav stvoriti mnogo pozitivne energije na zelenim terenima i da će klubu na utakmicama koje očekuju klub doneti mnogo pobedničkih rezultata. Borbenost, želja za pobedom, hrabrost i nepokolebivost ka cilju upravo povezuju fudbal i jedan od najvećih pivskih brendova u Srbiji", izjavio je Andre Žak, direktor marketinga kompanije Carlsberg Srbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track