ORLOVI MOGU DO POLUFINALA U KATARU! Natho: Partizan prolazi grupu u Ligi konferencija, navijaću za Srbiju na Mundijalu!
Foto: Printscreen

otvoreno o svemu

ORLOVI MOGU DO POLUFINALA U KATARU! Natho: Partizan prolazi grupu u Ligi konferencija, navijaću za Srbiju na Mundijalu!

Fudbal -

Iskusni fudbaler Partizana Bibras Natho u podkastu na klupskoj televiziji analizirao je dosadašnji deo sezone, izneo svoja očekivanja u Ligi konferencija i otkrio za koga će navijati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Partizan u četvrtak na svom terenu dočekuje sjajnu Francusku Nicu, koja je sa ogromnim ambicijama ušla u novu sezonu. Ekipa za koju od ove sezne nastupaju Kasper Šmajhel, Dante, Aron Ramzi... je favorit na ovom meču, ali Natho je ubeđen da crno-beli uz pomoć navijača mogu do podviga.

"Pre svega moramo da im pokažemo da se igra u Beogradu. Moraju da imaju osećaj da je naš tim veoma jak, da je lud i da im neće biti uopšte lako da pobede ovde. Da dođu u Beograd na pun stadion, to je najvažnije. Trebaju nam naši navijači da budu uz nas. Onda mi dobijemo samopouzdanje, napadi su opasniji i znamo da možemo da pobedimo. Ja zaista verujem u naš tim, nismo dobro počeli ali korak po korak i dan po dan, postajemo sve bolji i imamo više samopouzdanja i mislim da smo spremni za utakmicu koja je pred nama", kaže Natho.

Na pitanje koji su dometi Partizana u Evropi ove sezone, Natho odgovara:

"Reakao sam da očekujem da ćemo proći grupu, pre nego što sam video ko su nam protivnici. I nakon što sam video rivale ostao sam pri svom stavu, očekujem prolaz. U nokaut fazi svi su jaki, postoje timovi koji ti više leže i u tim momentima dosta zavisi od toga koga ćeš izvući."

Domaći šampionat nije počeo kako su očekivali. Partizan je imao sedam bodova manje od Zvezde, sada je na -5 i Natho veruje da je prednost crveno-belih dostižna.

"Nismo najbolje počeli, sada smo sve bolji i bolji. Mladi igrači su protiv Mladosti pokazali šta mogu u budućnosti. Vidi se da se tim podigao. Moramo da brinemo o sebi, da ne gledamo druge, moramo da obavimo šta je do nas. Ako odradimo naš posao, nijanse će odlučivati. Sada je najvažnije da nastavimo sa pobedama i možda mesec, dva pred kraj šampionata ćemo moći da pričamo o tituli", kaže Natho i dodaje:

"Naravno, kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula, a ako ne razmišljaš tako onda nisi igrač za Partizan."

NAVIJA ZA SRBIJU U KATARU

As Partizana otkrio je da će na Mundijalu navijati za našu reprezentaciju.

"Navijaću za Srbiju naravno, to se ne dovodi u pitanje", kao iz topa je odgovorio Natho.

Fudbaler Partizana ističe da su Brazil i Argentina najveći favoriti za titulu.

"Što se tiče osvajača, jako je teško proceniti. Nakon mnogo godina imamo nekoliko timova jako sličnog kvaliteta, zavisiće od toga kome bude dan. Imamo Brazil, Francusku, Argentinu, možda i Španiju i Holandiju koje mogu nešto da učine. Ali ako moram da biram rekao bih Brazil ili Argentina".

Analizirao je Natho i grupu u kojoj se nalazi naša reprezentacija. Podsetimo, Srbija će odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

"Definitivno će biti velika borba za prolaz dalje, ali rekao bih da Srbija ima prednost i bolje igrače od Švajcarske i Kameruna. Ipak, na Svetskom prvenstvu jedna utakmica može da odluči. Ako startuješ dobro sa pobedom, već si maltene prošao, pa ako dobiješ nekog protivnika kog možeš da pobediš eto te već u četvrtfinalu", kaže Natho.

Izraelac veruje da će Piksijev tim napraviti sjajan rezultat u Kataru.

"Moja očekivanja su da Srbija može minimum da prođe grupu, ali ne bih se iznanadio i da dođu do četvrtfinala, možda i do polufinala!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track