JOŠ OD LEGENDARNOG RIVALDA OLIMPIJAKOS NIJE IMAO OVAKVU BOMBU! Atina podrhtava zbog transfera koji se sprema!
Foto: Epa/Panagiotis Moschandreou

BUM!

JOŠ OD LEGENDARNOG RIVALDA OLIMPIJAKOS NIJE IMAO OVAKVU BOMBU! Atina podrhtava zbog transfera koji se sprema!

Fudbal -

Atina gori zbog transfera koji se sprema u luci Pirej. Od dolaska Rivalda Olimpijakos nije imao ovakvu bombu.

Evangelos Marinakis, prvi čovek ovog kluba, nedavno je izašao na teren stadiona "Jorgos Karaiskakis" zajedno sa Marselom, levim bekom koji je stigao iz Real Madrida, međutim sada je Olimpijakos blizu ozbiljnog posla i dovođenja Hamesa Rodrigeza.

Prema pisanju grčkih medija, da bi doveli Kolumbijca, Olimpijakosu je potrebno da ima više od novca, a to bi mogao da bude upravo Marselo, poznanik tridesetjednogodišnjeg ofanzivnog veziste.

Rodrigez je odlučio da napustio Al Rajan i Katar po svaku cenu. Kada je postojalo interesovanje Valensije, navodno je poručio da će krenuti peške ka Španiji, međutim, izgleda da će u Evropu stići avionom i to ne u Valensiju, već u Atinu.

Olimpijakos je spreman da plati oko 2.500.000 evra za godišnju zaradu Rodrigezu, daok bi u slučaju dolaska katarski klub pokrio ostatak ugovora.

Hames Rodrigez
foto: EPA/Mauricio Dueñas Castañeda

Očekuje se da Rodrigez uskoro obavi lekarske preglede i potpiše ugovor sa Olimpijakosom.

Rodrigez je seniorsku karijeru počeo u argentinskom Banfildu, a još kao tinejdžer je prešao u Porto. Portugalska ekipa je 2013. godine zaradila 45.000.000 evra od transfera u Monako, a već naredne godine je prešao u Real Madrid za 75.000.000 evra.

To se dogodilo nakon što je dobio nagradu namenjenu najboljem strelcu Svetskog prvenstva 2014. godine, a tokom boravka u Realu išao je na pozajmicu u Bajern, pre nego što je kao slobodan igrač 2020. godine prešao u Everton.

Godinu dana kasnije Al Rajan je izdvojio 8.000.000 evra za njegov dolazak, a sada sledi nova selidba.

Hames Rodrigez bi u Olimpijakos stigao kao veliko pojačanje, verovatno najveće još od legendarnog Rivalda koji je u Atini igrao od 2004. do 2007. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track