SVEČANO U HUMSKOJ: BJEKOVIĆ UJEDINIO PARTIZAN I NICU! Dubok trag u klubu sa Azurne obale ostavio i Miloš Đelmaš
Foto: FK Partizan

liga konferencija

SVEČANO U HUMSKOJ: BJEKOVIĆ UJEDINIO PARTIZAN I NICU! Dubok trag u klubu sa Azurne obale ostavio i Miloš Đelmaš

Fudbal -

U okviru drugog kola Grupe D Lige konferencija, Partizan će u četvrtak uveče u Beogradu ugostiti francusku Nici. Početak utakmice je u 21 čas.

Nekoliko sati pre početka meča čelnici Partizana i Nice okupili su se na stadionu u Humskoj, kako bi odali priznanje Nenadu Bjekoviću, zameniku predsednika Fudbalskog saveza Srbije, na svemu što je tokom igračke i trenerske karijere uradio za ova dva kluba.

''Pred večerašnji meč, predsednik i direktor Fudbalskog kluba Partizan, Milorad Vučelić i Miloš Vazura, u društvu sa predsednikom FSS i legendom Partizana i Nice, Nenadom Bjekovićem i predsednikom Fudbalskog kluba Nica, Žan-Pjer Riverom'', saopštili su iz FK Partizan.

Bjeković je 2013. godine proglašen za najboljeg igrača Nice tokom prvog veka postojanja ovog kluba.

Osim Bjekovića, Partizan i Nicu povezuje i Miloš Đelmaš. Nekadašnje desno krilo Partizana je crno-beli dres nosio od 1978. do 1987. godine, kada se preselio u Nicu i tamo pšroveo naredne tri godine. Zanimljivo, Bjeković je bio trener Đelmašu i u Partizanu, a onda i u Nici od 1987. do 1989. godine.

Đelmaš je danas posetio goste iz Francuske i evocirao uspomene na period proveden u Nici, gde je odigrao 75 mečeva i postigao tri gola.

''Nekoliko sati pre početka utakmice, sjajni Miloš Đelmaš je došao u posetu Fredu Đoriji i 'orlovima''', piše na Tviter nalogu Nice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track