OVO SE DOGODILO PRE 67 GODINA, SADA, PA KO ZNA KADA! Neverovatan dan u Seriji A, u svemu je učestvovao i Vlahović
Foto: EPA/Serena Campanini

LUDILO

OVO SE DOGODILO PRE 67 GODINA, SADA, PA KO ZNA KADA! Neverovatan dan u Seriji A, u svemu je učestvovao i Vlahović

Fudbal -

Sedmo kolo Serije A, neočekivano je postalo istorijsko i male su šanse da još jednom vidimo istu situaciju u skorije vreme.

Još od 1955. godine, tačnije 13. februara te godine, nije se dogodilo da u istom danu svoje mečeve izgube Inter, Milan, Juventus i Roma.

Upravo tome smo svedočili u nedelju.

Dan je počeo pobedom Udinezea nad Interom rezultatom 3:1. Udineze na startu ove sezone igra odlično i trenutno je na trećem mestu na tabeli. Nerazurima su u Udinama presudili Bijol i Arslan golovima u 84. i 93. minutu, nakon što su u prvom delu strelci bili Barela u petom minutu, i Škrinijar u 22. Defanzivac Intera je pogodio svoj, a ne protivnički gol.

Potom je svoj meč u Monci igrao Juventus, a domaćin je pogotkom Gukjaera u 74. minutu osvojio sva tri boda protiv "Stare dame" koja je od 40. minuta igrala bez Anhela di Marija koji je dobio direktan crveni karton.

Тако је serija Juventusa bez pobede u Seriji A produžena na tri utakmice, a serija Dušana Vlahovića bez gola u svim takmičenjima, na četiri meča.

Roma je kao domaćin igrala jedan od derbija kola, jedini gol na utakmici protiv Atalante na "Olimpiku" u Rimu je postigao Skalvini u 35. minutu, a u nastavku je Žoze Murinjo dobio crveni karton zbog žestokih prigovora sudiji.

I za kraj dana, poslastica za ljubitelje fudbala širom Evrope. Milan je na stadionu "San Siro" izgubio od Napolija rezultatom 2:1.

Golove za goste su postigli Politano i Simeone u 55. i 78. minutu, dok je jedini gol za domaćina postigao Olivije Žiru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track