ZAR OVAKO ŠUTIRA IGRAČ OD 100 MILIONA EVRA? Napadača Liverpula zbog ovog ismejava ceo svet VIDEO
Foto: Profimedia

Sramota

ZAR OVAKO ŠUTIRA IGRAČ OD 100 MILIONA EVRA? Napadača Liverpula zbog ovog ismejava ceo svet VIDEO

Fudbal -

Urugvajski napadač Darvin Nunjez stigao je ovog leta iz Benfike u Liverpul za 75 miliona evra, plus 25 miliona kroz bonuse.

No, na Enfild Roudu još uvek čekaju da se tih 100 miliona počne otplaćivati. Čini se da se Urugvajac teško prilagođava na život u Engleskoj, a iz ove zemlje već stižu glasine kako su čelnici Redsa zabrinuti da su "niz vodu" bacili toliki novac.

Ugledni "El Pais" je objavio kako je vođstvo Liverpula nezadovoljno i da je bila greška dati toliko para. U korist te objave ide i snimak sa treninga reprezentacije Urugvaja na kojem se vidi kako se Nunjez prilično obrukao.

Odigrao je ukupno pet utakmica, postigao dva gola uz jednu asistenciju, ali je u 2. kolu protiv Cristal Palasa udario glavom defanzivca protivničke ekipe i dobio je tri meča suspenzije, zbog čega nije igrao protiv Mančester junajteda, Burnmauta i Njukasla.

Osim što je uz faul i dosta neoprezno udario svog reprezentativnog kolegu, Nunjez je šutirao jako loše. Namestio se na svoju bolju desnu nogu, ali lopta je završila daleko od gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track