PUKLO! KONTROVERZNI PAR STAVIO TAČKU NA LJUBAVNU SAPUNICU: Vanda potvrdila da se razvodi od Ikardija! (FOTO)
Foto: Profimedia, Shutterstock

SADA JE STVARNO KRAJ

PUKLO! KONTROVERZNI PAR STAVIO TAČKU NA LJUBAVNU SAPUNICU: Vanda potvrdila da se razvodi od Ikardija! (FOTO)

Fudbal -

Kriza u braku slavnog fudbalera Maura Ikardija i kontroverzne Vande Nare o kojoj su proteklog meseca brujali tabloidi, dobila je i svoju potvrdu.

Naime, zgodna plavuša je na društvenim mrežama potvrdila da se posle devet godina braka razvode i napomenula da se tim povodom više neće oglašavati.

Vanda Nara, Vanda Ikardi
foto: Prtinscreen

"Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece", napisala je Vanda na Instagramu.

Ovaj par je u krizi od oktobra prethodne gdoine kada se pominjalo da je Mauro u Parizu, dok je igrao za PSŽ, varao Vandu sa glumicom Kinom Suarez. Tada se činilo da je ljubav među njima gotova, da bi se nekako izdigli i ostali zajedno.

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen

Potom je Vanda ovog leta na Ibici bila u centru pažnje kada je nepoznati muškarac ljubio njene grudi, da bi nedavno procurio snimak u kom je priznala da se ipak razvodi.

1 / 8 Foto: Instagram

Da li ovog puta zaista kraj ili će doći do još jednog pomirenja ostaje da vidimo.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track