UZBEKISTAN KRIJE REŠENJE ZA PIKSIJA?! Ovo je baš, baš loše! Protivnik Srbije na Svetskom prvenstvu se OBRUKAO ZA SVE PARE!
Foto: EPA/Laurent Gillieron

MUNDIJAL

UZBEKISTAN KRIJE REŠENJE ZA PIKSIJA?! Ovo je baš, baš loše! Protivnik Srbije na Svetskom prvenstvu se OBRUKAO ZA SVE PARE!

Fudbal -

Dva meseca je ostalo do početka Svetskog prvenstva u Kataru, a reprezentacije se trenutno nalaze na poslednjem okupljanju pred same pripreme za Mundijal.

Protivnik Srbije u grupnoj fazi, ekipa Kameruna, obrukala se u prijateljskom susretu protiv Uzbeksitana koji u kojoj je poražena rezultatom 2:0.

Afrička selekcija je u južnokorejskom Gojangu ostavio izuzetno loš utisak, a golove za ekipu koju vodi Srećko Katanec postigli su Erkinov u 24. i Urunov u 76. minutu.

Kamerun je od prvog minuta igrao sa sledećim sastavom:

Onana, Nkulu, Kasteleto, Ebose, Tolo, Nčam, Manđek, Fai, Mbeumo, Mumi i Abubakar.

Iako je u pitanju prijateljski susret, selektor Orlova, Dragan Stojković mogao bi od nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije, Srećka Kataneca, da zatraži savet i da eventualnim pregledanjem snimka utakmice pronađe način da se prođe pored odbrane Kamerunaca.

Srbija će protiv Kameruna igrati 28. novembra, u drugom kolu. Prethodno će u prvom kolu protivnik Orlovima biti 24. novembar, dok će poslednju utakmicu u grupnoj fazi naša reprezentacija igrati 2. decembra protiv Švajcarske, čijim igračima je Fudbalski savez zabranio bilo kakve političke poruke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track