ČUDO U LAJPCIGU! MAĐARI SRUŠILI I NEMCE: Pogledajte pobedonosni gol Salaija, kao u stilu Zidana! Englezi ispali iz ELITE (VIDEO)
Foto: Profimedia

liga nacija

ČUDO U LAJPCIGU! MAĐARI SRUŠILI I NEMCE: Pogledajte pobedonosni gol Salaija, kao u stilu Zidana! Englezi ispali iz ELITE (VIDEO)

Fudbal -

Kolo pre kraja Lige nacija, Mađari su prvi u grupi u kojoj su Engleska, Nemačka i Italija! Mađari su uspeli da sruše i četvrorostrukog prvaka sveta Nemačku i to usred Lajpciga, golom Adama Salaija!

Majstorijom u stilu legendarnog Zidana, je mađarski napadač Salai doneo je trijumf svom timu u 17. minutu i tako doneo istorijsku pobedu u Lajpcigu: Nemačka - Mađarska 0:1 (0:1).

Pogledajte majstoriju posle kornera Adama Salaija u Lajpcigu:

Mađari su vrlo blizu odabranog društva i borbe za trofej Lige nacija sa ostalim ekipama koje budu prvoplasirane u svojim grupama. Međutim, moraće da prebrode još jednu prepreku, a to je Italija u Budimpešti.

U istoj grupi Italija je kao domaćin pobedila Englesku sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Đakomo Raspadori u 68. minutu.

Madjarska je prva u grupi sa 10 bodova, Italija je druga sa osam, Nemačka treća sa šest, a Engleska je na poslednjem, četvrtom mestu sa dva boda.

U poslednjem, šestom kolu, Madjarska će dočekati Italiju, a Nemačka će gostovati Engleskoj.

Italijani su u poslednjih pola sata uspeli da slome otpor Engleza i tako sačuvaju šansu za prvo mesto. Međutim, videćemo da li će 26. septembra slaviti Mađari ili "azuri" u okršaju za lidersko mesto koje i jednima i drugima donosi mnogo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track