KAPA DOLE, KAPITENU! Pojavio se trenutak koji će ODUŠEVITI SRBIJU! Pogledajte šta je Tadić uradio čim je sudija svirao kraj VIDEO
Foto: Starsport

VELIKI JE!

KAPA DOLE, KAPITENU! Pojavio se trenutak koji će ODUŠEVITI SRBIJU! Pogledajte šta je Tadić uradio čim je sudija svirao kraj VIDEO

Fudbal -

UEFA je kaznila Srbiju igranjem pred zatvorenim kapijama stadiona Rajko Mitić, a jedino su mališani uzrasta do 14 godina mogli da prisutstvuju utakmici protiv Švedske.

Njih više od 10.000, glasno je bodrilo Orlove od prvog do poslednjeg minuta, a za to su bili nagrađeni lepom igrom, golovima, pobedom, na kraju i dresovima.

Svi reprezentativci Srbije nakon poslednjeg sudijskog zvižduka su pošli prema tribinama kako bi se zahvalili mališanima, a u tom trenutku kamere Fudbalskog saveza Srbije su zabeležile fantastičan momenat.

Kapiten, Dušan Tadić, radio je ono što je njegov zadatak i "naredio" je saigračima da skinu dresove i bace ih u publiku.

- Ej, bacajte dresove! - poručio je Tadić saigračima i prvi krenuo ka tribini.

Iako su prvi put igrali u novoj garnituri izabranici Dragana Stojkovića su odlučili da ne zadrže dresove kao uspomenu, već da najsrećnijim mladim navijačima obezbede neizmernu radost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track