ČUDNI REZULTATI U PRVOJ LIGI SRBIJE: Čak pet mečeva završeno bez golova! PREOKRET Novosađana u Inđiji!
Foto: Printscreen/Youtube

prva liga srbije

ČUDNI REZULTATI U PRVOJ LIGI SRBIJE: Čak pet mečeva završeno bez golova! PREOKRET Novosađana u Inđiji!

Fudbal -

Za vikend je u Prvoj ligi Srbije je bilo poprilično sumorno. Potpuno je čudno da na čak pet utakmica ne bude golova, iako je na njima bilo pregršt šansi.

Meč između Radničkog iz Sremske Mitrovice i Železničara su obeležile šanse, ali i jedno komešanje igrača, kada je došlo i do gurkanja, ali to je bilo najzanimljivije što je moglo da se vidi.

Sledeće utakmice su odigrane bez golova: Metalac - Zlatibor ,Mačva - IMT, Radnički Beograd - Trajal, Sloboda - Jedinstvo, Radnički SM - Železničar!

Prave goleade viđene u Inđiji i Klupcima, gde su ekipe Rada i Novog Sada odnele pobede protiv Inđije i Loznice.

Dosta je bilo interesantno u Inđiji, gde je Novi Sad na poluvremenu imao zaostatak od jednog gola, da bi potom početkom drugog primio i još jedan gol, bilo je 2:0. Strelci su bili Dragan Radosavljević i Slaviša Stojanović (iz penala).

Ipak, nije se tu predao Novi Sad, koji se naprasno budi u 66. minutu i okreće sve u svoju korist. Prvo je Veljko Mladenović postigao pogodak u 66. minutu za 2:1, sudija je dosudio novi jedanaesterac u 80. minutu, ovoga pua za Novi Sad i Jovan Ilić ga je pretvorio u gol za 2:2. Nije to bilo sve, kompletni preokret i oduševljenje kod svoje ekipe pravi Nemanja Ilić, koji postiže gol u 90. minutu za neverovatan podvig Novosađana.

Rad je ubedljivo slavio na gostovanju Loznici sa 5:1 i istakao kandidaturu za povratak u Superligu

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track