ZBOG VANDE PROKLINJAO ŽIVOT! Obrukala ga pred celim svetom i sada ga se setila: Ikardi kuka za njom, a ona već VREBA STARU ŽRTVU!
Foto: Profimedia

sapunica

ZBOG VANDE PROKLINJAO ŽIVOT! Obrukala ga pred celim svetom i sada ga se setila: Ikardi kuka za njom, a ona već VREBA STARU ŽRTVU!

Fudbal -

Saga oko kontroverzne Vande Nare i Maura Ikardija se nastavlja.

Najpopularniji "fudbalski" par na svetu rastao se nakon devet godina veze. Vanda je nedavno na Instagramu objavila da se razvodi od Maura i sa naloga je isklonila prezime Ikardi i izbrisala zajedničke fotografije sa slavnim fudbalerom.

S druge strane, Mauro Ikardi čini sve ne bili uspeo da vrati suprugu. Fudbaler se jednostavno ne miri sa trenutnom situacijom.

U ljubavi je sve dozvoljeno... Tako smatra i Maruro, pa je povukao očajnički potez. Objavio je na Instagramu fotografiju sa decom i poručio Vandi da mu nedostaje.

Mauro Ikardi
foto: Instagram

Međutim, dok Mauro pati, Vanda vreba bivšeg supruga Maksija Lopeza.

Zapratila je Maksija na Instagramu i javno mu čestitala na lepim vestima, pošto bivši as sa sadašnjom partnerkom Danijelom Kristijanson čeka bebu.

"Čestitam! Porodica raste", napisala je Vanda.

Maksi Lopez
foto: Instagram

Podsetimo, Vanda je osramotila Lopeza pred očima celog sveta, kada ga je je ostavila zbog njegovog najboljeg prijatelja Maura Ikardija.

Ljubavna afera čiji akteri su bili Mauro Ikardi, Vanda Nara i Maksi Lopez, 2013. godine uzdrmala je svetsku javnost. To je definitivno jedan od najintrigantnijih trouglova u svetu sporta.

Mauro i Maksi su bili najbolji prijatelji, dok se nije umešala vatrena Vanda. Odlučila je da više ne bude gospođa Lopez, već Ikardi... I uspela je u svojoj nameri.

Ikardi i Vanda su se venčali, dobili decu, a Maksi je ostao potpun sam. Iskusni Argentinski napadač se povukao, dugo je ćutao, nije želeo da komentariše čitavu situaciju... Međutim, u razgovoru za argentinski dnevnik Klarin otkrio je kakav odnos ima sa bivšim prijateljem i bivšom suprugom.

"Sve što se desi u prošlostu, desi se sa razlogom. Ja sam posle razvoda izabrao da živim povučenije i mirnije, ispod radara javnosti, kako bih zaštitio svoju decu. Jednog dana će i ona da porastu. Pročitaće i videće sve, a ja na želim da uradim ništa što bi me diskreditovalo kao njihovog oca", rekao je jednom prilikom Maksi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track