PLJUŠTE KRITKE PRED MUNDIJAL! Ronaldo na NEVIĐENOM UDARU: Portugalci ga IZBACUJU iz startne postave: Sve što je dobro ima kraj!
Foto: Profimedia

baš mu ne ide

PLJUŠTE KRITKE PRED MUNDIJAL! Ronaldo na NEVIĐENOM UDARU: Portugalci ga IZBACUJU iz startne postave: Sve što je dobro ima kraj!

Fudbal -

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo nalazi se na meti kritika fudbalske javnosti u svojoj zemlji nakon poraza od Španije u poslednjem kolu Lige nacija.

Portugal je imao sjajnu šansu da izbori plasman na završni turnir ovog takmičenja, bio im je dovoljan i remi na svom terenu da obezbede prvo mesto u grupi, ali doživeli su šok pred svojim navijačima.

Španci su u finišu meča golom Morate stigli do pobede i plasmana na Fajnal for.

Ovo je teško palo Kristijanu, koji je imao nekoliko dobrih prilika na meču, ali nije uspeo da postigne gol. Nakon meča ljutito je bacio traku i izašao sa terena. Tako je navukao bes navijača koji su mu ozbiljno zamerili na ponašanju.

Portugalski mediji danas su osuli paljbu po svom kapitenu. Ronaldo igra najgoru sezonu u karijeri. U Junajtedu je odigrao osam utakmica i postigao samo jedan gol za 376 minuta, a sa slabom igrom je nastavio i u reprezentaciji.

U njemu vide glavnog krivca za loš rezultat.

"Manje Ronalda, više Portugala" stoji na naslovnici "A Bole".

Mediji u Portugalu smatraju da Kristijano mora da se preseli na klupu jer je u očajnoj formi. Sa tim se slažu i navijači.

U jednoj anketi oko 60 procenata navijača navelo je da ne želi Ronalda u startnoj postavi na Mundijalu u Kataru.

"Ne kritikujem ga. Samo podsećam da svakoj dobroj stvari mora doći kraj", poručio je jedan navijač.

"Njegove sposobnosti slabe, to je normalno s godinama. Bez obzira na to koliko ga volite, vreme je da se polako povuče".

Portugalski novinar Lovri je dodao:

"Nema nikakve logike da Ronaldo bude starter na Svetskom prvenstvu. Ne kada su Leao, Neto, Feliks i mnogi drugi talentovani igrači tu i čekaju svoje mesto".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track