OVO JE TAJNA SRPSKIH FUDBALERA! Treneri otkrili: Mitrović i Vlahović ruše predrasude, A BILI SMO SKEPTIČNI ZBOG FORMACIJE 3-5-2
Foto: FSS

KURIR TV

OVO JE TAJNA SRPSKIH FUDBALERA! Treneri otkrili: Mitrović i Vlahović ruše predrasude, A BILI SMO SKEPTIČNI ZBOG FORMACIJE 3-5-2

Fudbal -

Uvaženi i svetski priznati kondicioni treneri koji bruse formu naših fudbalskih reprezentativaca, Stefan i Dušan Ilić, komentarisali su za Kurir televiziju jučerašnji trijumf srpske reprezentacije u Oslu.

Stefan
foto: Kurir televizija

- Već po tome kako je igra naših reprezentativaca započela, furiozno i dinamično, svako ko prati fudbal mogao je da zaključi da Srbija pokazuje ozbiljan kvalitet u odnosu na Norvešku i da je na dobrom putu da ostvari uspeh na svetskom prvenstvu - rekao je Dušan Ilić i dodao da se to što su igrači juče demonstrirali zove moderan i disciplinovan fudbal, do sada neviđen u igri naše reprezentacije.

Sinonim za moderan fudbal jeste brza tranzicija iz napada u odbranu i obrnuto - objasnio je Stefan Ilić.

On je ocenio da su se iskustvo selektora Stojkovića i mladost tima pokazali kao plodan spoj.

Stefan
foto: Kurir televizija

- Norveška nimalo nije naivna kao tim, ali je naš tim dosta sazreo u čemu je sa tehničko-taktičke strane doprineo selektor Stojković, a za kondiciju je bio zadužen trenet Kinoši - rekao je Dušan ilić i konstatovao da su se Vlahović i Mitrović polazali kao fenomenalan, ubojiti dvojac.

- Bio sam skeptičan prema formaciji 3-5-2, gde su u napadu dva špica, Mitrović i Vlahović, ali ispostavilo se da oni funkcionišu fenomenalno! Smatram da je jučerašnja igra reprezentacijie bila dobra uvertira i da bez problema možemo da prođemo grupnu fazu takmičenja - kaže Ilić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track