LEGENDARNI NEMAC KAČI KOPAČKE O KLIN? Panika u Madridu, Toni Kros ide u penziju!
Foto: Printscreen

spekulacije

LEGENDARNI NEMAC KAČI KOPAČKE O KLIN? Panika u Madridu, Toni Kros ide u penziju!

Fudbal -

Legendarni nemački fudbaler Toni Kros, mogao bi da se penzioniše na kraju sezone!

Madridski mediji večeras su otkrili ekskluzivnu i pomalo senzacionalnu informaciju o tome da u Realu strahuju da bi Toni Kros mogao da se povuče na kraju tekuće sezone.

Kros ima ugovor do juna 2023. godine, svi u Madridu žele da on ostane, a ne dovodi se u pitanje da li Nemac želi da ode negde, već - da li želi da nastavi da igra fudbal.

Nemac je više puta govorio da je fizički i psihički iscrpljen i da neće gledati na broj godina, već na svoj lični osećaj kada bude odlučivao o odlasku u penziju.

Kros je rođen 1990. godine, verovali ili ne, Luka Modrić ima pet godina više, ali to u ovom slučaju ne mora mnogo da znači.

Toni Kros
foto: Profimedia

Kros ne želi da žuri sa odlukom o nastavku saradnje sa Realom, jer hoće da osluškuje svoje telo u novoj zahtevnoj sezoni.

Nemac je i dalje nezamenjiv kod Karla Anćelotija, ali Italijan ima specifičan plan da ga drži svežim tokom sezone i da mu znatno smanji minutažu kad god mu se ukaže prilika za rotaciju.

Srećom, tu su Čuameni, Kamavinga, Sebaljos i Valverde, Real ima dugačku klupu i Kros može da uzme slobodno kad god oseti tu potrebu.

Takođe, nije tajna ni da Real pomno prati Džuda Belingema, koji bi baš mogao da bude zamena za Krosa, ukoliko se ispostavi da želi u penziju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track