FRKA U PARIZU! Sve se OTELO KONTROLI: Jedva sprečena TUČA Nejmara i Mbapea! Krenulo je sa gurkanjem, a onda...
Foto: EPA

HAOS

FRKA U PARIZU! Sve se OTELO KONTROLI: Jedva sprečena TUČA Nejmara i Mbapea! Krenulo je sa gurkanjem, a onda...

Fudbal -

U nedelji pred reprezentativna okupljanja došlo je do incidenta na treningu fudbalera PSŽ, gde su glavni akteri bili Nejmar i Kilijan Mbape.

Nejmar
foto: EPA

Zanimljivo, o ovoj temi pišu britanski, a ne francuski mediji i tek dve nedelje kasnije otkrivaju kakve nemile scene su se desile u trening kampu kluba iz Pariza. Navodno, problem je u tenzijama pred nastupajući Mundijal koji počinje za 51 dan. Odnos između dve zvezde PSŽ ohladneo je na utakmici protiv Monpeljea, kada je Brazilac oduzeo loptu Francuzu prilikom izvođenja jedanaesterca. Naime, Kilijan Mbape je promašio prvi penal, a hteo je da šutira i drugi put.

Kilijan Mbape
foto: EPA

Mbape je navodno objašnjenje od Nejmara zatražio u svlačionici, došlo je do nagurivanja između dvojice fudbalera i malo je nedostajalo da sve preraste u veliku tuču. Zvuči neverovatno, ali je situaciju smirio Serhio Ramos, čovek sa kratkim fitiljom, koji je stao između Nejmara i Mbapea i pozvao ih da se ponašaju kao odrasli ljudi, a ne kao napaljeni tinejdžeri.

Međutim, već sledećeg jutra na treningu ponovo je došlo do tenzija i rasprave dvojice fudbalera. I opet je na scenu stupio Serhio Ramos. Ovaj put je kako pišu britanski mediji posavetovao Nejmara da ubuduće izvođenje penala prepusti Mbapeu, zarad mira u kući.

Serhio Ramos
foto: EPA

Ono što je posebno zanimljivo jeste da tenzije između Mbapea i Nejmara ne utiču na rezultate PSŽ. Klub je ove sezone dobio sve utakmice, osim jedne koju je remizirao sa Monakom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track