RONALDO NIJE IGRAO JER POŠTUJEM NJEGOVU VELIČINU! Trener Junajteda nakon debakla od Situija objasnio svoju ČUDNU ODLUKU!
Foto: Profimedia

premijer liga

RONALDO NIJE IGRAO JER POŠTUJEM NJEGOVU VELIČINU! Trener Junajteda nakon debakla od Situija objasnio svoju ČUDNU ODLUKU!

Fudbal -

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su pravi debakl 6:3 u gradskom derbiju protiv Sitija, a mnogima nije bilo jasno zašto Kristijano Ronaldo nije ulazio u igru.

Trener Junajteda Erik Ten Hag obrazložio je svoju odluku.

Naš nastup je bio je bio neprihvatljiv. Zaista ovako nešto nisam očekivao, niti mogao da zamislim. U prethodnim mečevima naš tim je pokazao napredak, dobru atmosferu i zalaganje. Nažalost, danas ništa od toga nisu preneli na teren. Kada igrate protiv igrača top klase, kakve ima Mančester Siti, morate da pružite svoj maksimum. Mi danas to nismo pokazali, što je nedopustivo. Nisam hteo u igru da uvodim Ronalda iz poštovanja prema njemu i njegovoj velikoj karijeri“, rekao je Holanđanin, pa se potom dotakao Marsijala, koji je dobio šansu sa klupe:

Erik Ten Hag, Kristijano Ronaldo
foto: EPA/PETER POWELL

Sa njim je drugačija situacija. Hteo sam da ga uvedem jer su mu potrebni minuti i videli ste kako je odigrao“.

Kristijano Ronaldo je celu utakmicu svog kluba prosedeo na klupi, dok je Marsijal u igru ušao u 59. minutu umesto Markusa Rašforda. Francuz je postigao dva pogotka za Junajted, koji su mu prvi nakon jednogodišnjeg posta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track