KRALJEVI ZAUSTAVLJENI: Prvi kiks Reala, Osasuna odnela bod iz Madrida sa igračem manje!
Foto: Profimedia

LA LIGA

KRALJEVI ZAUSTAVLJENI: Prvi kiks Reala, Osasuna odnela bod iz Madrida sa igračem manje!

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida remizirali sa Osasunom 1:1 u 7. kolu La lige.

Real je tako prekinuo seriju pobeda od početka prvenstva i sad se Barselona izjednačila sa Realom na tabeli sa 19 bodova i to svega dve nedelje pred " El klasiko".

Real je poveo u finišu prvog dela posle jedne sumnjive situacije, jer je Vinisijus centrirao ka Ridigeru, koji je bio u ofsajd poziciji, Nemac nije uspeo da priđe lopti, ali je svojom reakcijom uticao i na golmanovu. Međutim, iz VAR sobe su procenili da Ridiger nije smetao golmanu Osasune, odnosno da nije uticao na igru.

Osasuna je dobru igru krunisala zasluženim golom u 50. minutu, Unai Garsija je centrirao, a Kike Garsija glavom prebacio golmana Lunina za 1:1.

Real je u 78. minutu Real je imao veliku šansu da povede, Garsija je odgurnuo Benzemu sa leđa, a sudija nakon asistencije iz VAR sobe dosudio penal, a defanzivcu Osasune dao direktan crveni karton.

Real
foto: Profimedia

Benzema je namestio loptu na 11 metara, ali je zatresao prečku, pa je rezultat nepromenjen, baš kao i tri minuta kasnije kada mu je poništen pogodak zbog ofsajda.

Tim iz Madrida je drugi na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i prvoplasirana Barselona, dok je Osasuna sada šesti tim lige sa 13 bodova.

Fudbaleri Reala će u sredu dočekati Šahtjor u Ligi šampiona, a nakon toga će gostovati Hetafeu u meču osmog kola Primere. Na drugoj strani, Osasuna će dočekati Valensiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track