ODBRANA BRAZILA JE U OPASNOSTI! MOĆNA PORUKA ITALIJANA: Protivniku Srbije na Mundijalu kroz šalu najavili PAKLEN POSAO!
Foto: Profimedia

NEK SE PAZE

ODBRANA BRAZILA JE U OPASNOSTI! MOĆNA PORUKA ITALIJANA: Protivniku Srbije na Mundijalu kroz šalu najavili PAKLEN POSAO!

Fudbal -

Nakon šest utakmica bez pobede, Juventus je u 8. kolu Serije A pobedio Bolonju, najviše zahvaljujući srpskim fudbalerima.

Filip Kostić je doneo prednost "Staroj dami" u 24. minutu uz asistenciju Dušana Vlahovića, a u nastavku je i centarfor reprezentacije Srbije stigao do pogotka.

Konačan rezultat je postavio Arkadijuš Milik, a Serija A je na zanimljiv način prokomentarisala prvi pogodak ekipe iz Torina.

Na zvaničnom nalogu italijanskog prvenstva na društvenoj mreži Tviter pojavila se zanimljiva najava utakmice Svetskog prvenstva između Srbije i Brazila.

Danilo, Bremer i Aleks Sandro, defanzivni fudbaleri Brazila koji su saigrači srpskim fudbalerima u klubu, susreće se sa "Orlovima" u novembru ove godine u grupnoj fazi na Mundijalu.

Serija A je podsetila Brazilce da će u Kataru morati da se suoče sa Kostićem i Vlahovićem, uz sliku Ralfa iz popularne animirane serije "Simpsonovi".

"U opasnosti sam", kaže Ralf u prikazanoj sceni, čime je predstavljeno kako bi odbrana Brazila trebalo da se oseća.

Vlahović i Kostić su u kratkom periodu pokazali da su ozbiljan tandem, pošto je u Oslu na utakmici Srbije protiv Norveške, Vlahović postigao gol posle dodavanja Kostića.

Za susret Juventusa protiv Bolonje su zamenili uloge, a odbrana Brazila moraće da gleda na više strana, pošto će je nadati i Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i ostali...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track