LAZETIĆ PRED VOJVODINU: Veliki test za naše ambicije pred nastavak sezone
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

LAZETIĆ PRED VOJVODINU: Veliki test za naše ambicije pred nastavak sezone

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da će predstojeća utakmica protiv Vojvodine u Super ligi Srbije biti veliki test za ambicije tog kluba pred nastavak sezone.

"Protivnik ima izuzetan tim, od pojedinaca ću pomenuti samo Nemanju Nikolića igrača ekstremnih kvaliteta koji u svakom trenutku može da reši utakmicu", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Između naših klubova postoji rivalitet, a mi smo srećni što smo kompetitivni sa njima. Jedno je sigurno, utakmica pred nama će biti veliki test za naše ambicije pred nastavak sezone", dodao je on.

TSC
foto: Starsportphoto

Fudbaleri TSC-a gostovaće sutra ekipi Vojvodine, u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

TSC trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 26 bodova, dok je novosadski tim sedmi sa 22 osvojena boda iz 12 odigranih kola.

"U dobrom smo momentu, dobro igramo, imamo dobar broj bodova iako verujemo da uvek može bolje. Ipak, ne uzimamo ništa zdravo za gotovo. Svaka utakmica je priča za sebe i lako se sve preokrene, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ovaj dobar niz što duže potraje i da ostanemo ovako takmičarski nastrojeni kao u dosadašnjem delu prvenstva", rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom što je ekipa Vojvodine, posle dve godine u kojima, po njemu, nije ličila na sebe ponovo onakva kakvu svi vole i očekuju da vide.

Po njegovim rečima, Vojvodina je napravila izuzetno respektabilan tim koji zaslužuje, da posle Crvene zvezde i Partizana, bude treći klub u zemlji.

"Skidam im kapu na svemu što su do sada uradili, pre svega na dovodjenju trenera sa velikim T, gospodina Rastavca koji je, bez uvrede za druge, u ovom trenutku trener sa najboljom reputacijom u našem fudbalu", rekao je Lazetić.

"Srećan sam kada vidim kako vodi ekipu, kako se ophodi i kakve izjave daje, tako da je za mene izazov da se takmičim sa jednim takvim profesionalcem", dodao je on.

Utakmica Vojvodina - TSC igra se sutra 19.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track