ROZE MREŽE, ZASTAVICE I TRAKA: Grafičar pokazao humanost, bore se za ljudskost i pružaju podršku ženama!
Foto: Printskrin

lep gest

ROZE MREŽE, ZASTAVICE I TRAKA: Grafičar pokazao humanost, bore se za ljudskost i pružaju podršku ženama!

Fudbal -

Fudbaleri Grafičara igraju odličnu sezonu ove godine u Prvoj ligi Srbije. Ekipa sa Senjaka se nalazi na drugom mestu posle 11 kola, hrle ka Superligi, ali ujedno imaju i poprilično tešku konkurenciju. Osim rezultata na terenu, Grafičar je pokazao i ljudskost i humanost.

Ekipa Grafičara je odlučila da se pridruži instituku za onkologiju u borbi protiv raka dojke i kampanji podizanja svesti o značaju prevencije iste. Jedan od ključnih koraka koje preporučju iz Institua za onkologiju i radiologiju Srbije u borbi protiv raka dojke jesu preventivni pregledi i rano otkrivanje problema.

U skladu s tim, Grafičar je pokrenuo mapanju povodom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, a njihov udeo će se videti tokom čigravog oktobra, pošto će ova ekipa na svojim utakmicama imati rozne korner zastavice, roze mreže na golovima, dok će i kapiten, Luis Ibanjez, oko ruke imati traku u roze boji.

Prvu utakmicu u oktobru, sa roze mrežama i obeležjima poovodm kampanje protiv raka dojke, Grafičer će igrati 8. oktobra, protiv Inđije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track