PRIHVATIO GA KAO SINA, A NIKADA MU NIJE PLATIO NI KAFU! Čudan odnos Batistute i Kasana, svako ima svoju priču...
Foto: Profimedia

fenomeni

PRIHVATIO GA KAO SINA, A NIKADA MU NIJE PLATIO NI KAFU! Čudan odnos Batistute i Kasana, svako ima svoju priču...

Fudbal -

Svojevremeno je žario i palio na Apeninskom poluostrvu, čak je i obukao dres kraljevskog kluba, međutim život kontroverznog fudbalera Antonija Kasana van terena je uvek dolazio više do izražaja.

Potpisao je za šampionsku Romu sa 19 godina. Svađe sa Kapelom, menadžerom Rome su obeležile ovaj period njegove karijere. Najskuplji tinejdžer svog vremena je zatekao velikane poput Hidetoši Nakate, Frančeska Totija i Gabrijela Batistutu.

Batigol je primio Kasana u svoj dom i primio ga je maltene kao da mu je sin. Batistuta je bio na vrhuncu, a Kasano tek na početku svoje karijere. Međutim, Kasano je za svog nekadašnjeg saigrača rekao da mu je antipatičan i da taj odnos uopšte nije bio dobar.

- Nikada nije platio kafu. Nikad se nije pozdravio sa konobarima. Te sezone zaradi 10 miliona evra, a govorio je da su kafe na klupski račun - objasnio je Kasano.

Gabrijel Batistuta
foto: Nenad Kostić

Batistuta mu nije ostao dužan i želeo je da objasni situaciju. Smatrao je komentar da je antipatičan od strane Kasana zapravo kompliment. Dodao je da je video zbunjenost na njegovom licu kad je došao u Rim.

- Nije mogao da se skrasi. Ja sam razgovarao sa suprugom i prihvatili smo ga u naš dom i sada mi je žao da slušam kako ovako govori - objasnio je Batistuta.

Kasano je uvek bio u žiži javnosti zbog svojih apetita. Poznata je njegova izjava da je spavao svojevremeno sa čak 700 žena!

- U Madridu sam imao prijatelja koji je bio konobar. Njegov posao je bio da mi donese tri ili četiri peciva nakon što bih imao seks. On bi donosio pecivo, a ja bih silazio sa devojkom. Onda bi on preuzeo devojku, a ja pecivo. Pecivo i seks, savršena kombinacija - objasnio je Kasano svojevremeno.

Dok je igrao za kraljevski klub, dobio je 14 kilogram viška, a za svaki je bio kažnjen. Tu se najbolje video njegov manjak discipline.

Za sebe je rekao da je najveći talenat koji je protraćio sve.

- Stil ''divlji genije koji krši pravila'' bi otišao predaleko. a stvarno sam prešao granicu previše puta - priznao je Kasano.

Inače, Gabrijel Batistuta je nedavno kratko boravio u Beogradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track