NESTVARNA SCENA! PODIGLA MAJICU I GOLIM GRUDIMA PROSLAVILA GOL! Zanosna navijačica se u transu SKINULA pred 40.000 ljudi! VIDEO
Foto: Printskrin / You Tube

BAŠ SE OBRADOVALA

NESTVARNA SCENA! PODIGLA MAJICU I GOLIM GRUDIMA PROSLAVILA GOL! Zanosna navijačica se u transu SKINULA pred 40.000 ljudi! VIDEO

Fudbal -

Ušao je odavno u pozni period karijere, ali Andre-Pjer Žinjak i dalje ume i te kako da oraspoloži brojne navijače.

Francuski golgeter već sedam godina sa velikim uspehom nosi dres meksičkog Tigresa sa kojim je nedavno igrao četvrtfinale domaćeg prvenstva, a na prvoj utakmici dvomeča protiv Pačuke zabeležena je neverovatna scena, ali ne na terenu, već na tribinama.

Žinjak je bio strelac jedinog gola na utakmici, a taj meč je gledalo više od 40.000 navijača.

Među njima je bila i devojka koja je odlučila da na specijalan način proslavi pogodak nekadašnjeg reprezentativca Francuske.

Sudija je u završnici utakmice pokazao na belu tačku, a navijačica se pripremila za spektakl koji je usledio.

Žinjak je zatresao mrežu, a navijačica koja je "dogovorila" i snimatelja, podigla je dres ispod kojeg nije bilo ničega, pa su ostali mogli da vide njene gole grudi.

Naravno, ovakvim potezom je skrenula pažnju na sebe, a pojedini navijači su iskoristili priliku da poziraju sa golom navijačicom, što je vesela navijačica rado prihvatila.

Tigres je u tom susretu pobedio rezultatom 1:0, ali je ipak završio takmičenje već u četvrfinalu, pošto je u revanšu Pačuka pobedila rezultatom 2:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja