NJEGOV PENIS JE OGROMAN, TREBALO BI GA IZLOŽITI! Čuveni fudbaler šokirao javnost pričom o saigraču iz Bajerna
Foto: Printskrin

ludilo

NJEGOV PENIS JE OGROMAN, TREBALO BI GA IZLOŽITI! Čuveni fudbaler šokirao javnost pričom o saigraču iz Bajerna

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Bajerna Havi Martinez šokirao je javnost izjavom o bivšem saigraču Renatu Sančezu.

Havi Martinez
foto: Printskrin/Instagram

Španac je dres Bajerna nosio punih devet sezona, od 2012. do 2021. godine, kada je otišao u Katar. Za to vreme, u Minhenu je promenio veliki broj saigrača. Međutim, jedan od njih, ostavio je upečatljiv utisak na njega.

Nije reč o fudbalskim veštinama, ponašanju, druženju ili načinu života. Razlog je više nego bizaran i tiče se onoga što se dešavalo u svlačionici. A, nepisano pravilo među fudbalerima je - da ono što se kaže i dešava u svlačionici, tu treba i da ostane. Međutim, Havi Martinez nije tako mislio.

Havi Martinez, Renato Sančez
foto: Profimedia

Posle odlaska u Katar Havi Martinez (34) se malo opustio i više nije toliko posvećen fudbalu kao ranije. Aktivniji je na društveni mrežama, a često ima i program uživo na "Twichu" koji je popularan među fudbalerima.

Renato Sančez
foto: Printskrin/Instagram

Havi je gostovao u emisiji poznatog jutjubera Mostopapija, poznatim po video snimcima u kojima govori o kontroverznim temama.

- Igrao si sa mnogo fudbalera. Zanima me ko od njih ima najveći penis - pitao je Mostopapi bez ustručavanja.

Havi Martinez je prvo pokušavao da izbegne odgovor, govorio je o tamnoputim ljudima, dodajući "ali ja sam sve samo ne rasista". Ipak, Mostopapi, koji je i sam tamnoput, nije želeo da to prihvati kao odgovor.

- Imao sam mnogo tamnoputih saigrača, posebno u Bajernu. I ako već moram jednog da izdvojim po tom kriterijumu, onda je to Renato Sančez, koji sada igra u Francuskoj. Ono što on ima je čudesno - otkrio je Havi Martinez.

Naravno, Mostopapiju ni to nije bilo dovoljno, pa je zahtevao još detalja.

- Renatov penis bi trebalo izložiti. Da ceo svet to vidi! Ne znam ima li devojku, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu - smejao se Španac.

Renato Sančez (25), koji sada igra za PSŽ u Francuskoj, nije komentarisao ono što je izjavio Havi Martinez. Napustio je Bajern 2019, kada je prešao u Lil, a od ovog leta je u Parizu. Inače, bio je strelac jedinog gola za Portugal u kultnoj utakmici za direktan plasman na Mundijal u Kataru protiv Srbije (1:2).

Havi Martinez je sa Bajernom u devet godina uspeo da osvoji devet titula Bundeslige, dve Lige šampiona, pet trofeja u Kupu Nemačke i četiri nemačkog Superkupa.

Havi Martinez, Renato Sančez
foto: Profimedia

Sa druge strane, Renato Sančez je sa Bajernom osvojio dve titule u Bundesligi, jedan Kup i Superkup Nemačke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track