NICA U VELIKIM PROBLEMIMA PRED OKRŠAJ SA PARTIZANOM! Rival crno-belih jedva izbegao poraz od Nanta iz penala u nadoknadi!
Foto: Profimedia

liga 1

NICA U VELIKIM PROBLEMIMA PRED OKRŠAJ SA PARTIZANOM! Rival crno-belih jedva izbegao poraz od Nanta iz penala u nadoknadi!

Fudbal -

U meču 12. kola francuske Lige 1, Nica je na svom terenu jedva izbegla poraz od Nanta. Na kraju je bilo 1:1, što je drugi uzastopni remi Nice u domaćem šampionatu.

Nica trenutno u šampionatu Francuske zauzima 12. mesto sa 13 osvojenih bodova, četiri dana pred duel sa Partizanom u Ligi konferencija. Nant je ostao na 15. poziciji sa 11 osvojenih bodova.

Nica je nastupila u sastavu: Šmajhel - Todibo, Dante, Viti - Lotomba (Atal od 45.), Lemina, Tiram (Remzi od 62.), Brajan (Bard od 70.) - Pepe, Laborde, Barkli (Braimi od 62.).

Posle samo tri minuta igre u drugom poluvremenu Nant je uspeo da povede. Bila je to munjevita kontra gostiju, Simon je probio po levoj strani, zatim ubacio oštru loptu na ivicu peterca, odakle je bivši napadač Nice Ignatijus Ganago pored dvojice protivničkih igrača ''zakucava'' pod prečku - 0:1.

Sve se dogodilo nepun minut pošto je Ros Barkli imao dobar pokušaj na drugoj strani sa ivice kaznenog prostora. Mogla je Nica tada do vođstva, ali je golman Lafont odlično intervenisao.

Naravno, posle primljenog gola, domaći su pokušavali da što pred stignu do izjednačenja, ali je i Mozes Simon u 65. minutu propustio priliku da duplira vođstvo Nanta.

Kako se bližio finiš meča, Nica je bila sve konkretnija i opasnija, pa je Laborde imao dve dobre prilike u 78. i 79. minutu.

Vođstvo Nanta ostalo je na snazi do četvrtog minuta nadoknade vremena,a onda su domaći iznudili jedanaesterac, koji je Nikola Pepe pretvorio u gol za izjednačenje na 1:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track