NEVEROVATNO! Za rubriku VEROVALI ILI NE: Izet Ljajić po 23. put trener Novog Pazara!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NEVEROVATNO! Za rubriku VEROVALI ILI NE: Izet Ljajić po 23. put trener Novog Pazara!

Fudbal -

Srpski stručnjak Izet Ljajić će po 23. put sesti na klupu Novog Pazara.

Na mestu trenera trenutno je Damir Čakar, međutim, on ne poseduje ni UEFA ni nacionalnu profesionalnu licencu, te je tako njegov boravak ograničen na samo dve utakmice – u Kupu Srbije sa Jagodinom i u prvenstvu protiv Voždovca.

Zato je pao dogovor i u Novi Pazar, po 23. put, stigao je Izet Ljajić. Makar na papiru.

Čakar će i u nastavku biti glavnokomandujući, ali će se u protokolima Ljajić zavoditi kao šef stručnog štaba.

"Poziv mog kluba i Damira Čakara nisam mogao da odbijem. I kad sam (početkom godine) odlazio iz Novog Pazara, klub nije otišao iz mene. Pazar se ne odbija, kao ni Čakar, s kojim se znam još iz igračkih dana. Imam 202 utakmice na klupi u našoj najjačoj ligi, od toga sam ona 20 mečeva bio prvi među trenerima. Osećam da fudbalu mogu još mnogo da pružim", rekao je Ljajić i dodao:

"Majko, Novi Pazar zove!"

Njemu će Čakar biti 19. trener sa kojim sarađuje u Novom Pazaru, a pre njega pomagao je Draganu Radojičiću, Kenanu Kolašincu, Nešku Milovanoviću, Zoranu Govedarici, Zoranu Mariću, Radmilu Ivančeviću, Mladenu Dodiću, Petru Kurćubiću, Miloradu Kosanoviću, Dragiju Kanatlarovskom, Zoranu Njegušu, Milanu Milanoviću, pokojnom Nebojši Vučićeviću, Slavenku Kuzeljeviću, Dragoljubu Bekvalcu, Ljubomiru Ristovskom, Nenadu Milovanoviću i Mihailu Ivanoviću u elitnom rangu srpskog takmičenja.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track