VOJVODINA FAVORIT U GRADSKOM DERBIJU! Rastavac: Imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim
Foto: Dado Đilas

SUPERLIGA SRBIJE

VOJVODINA FAVORIT U GRADSKOM DERBIJU! Rastavac: Imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Milan Rastavac izjavio je danas da neće biti lako, ali da njegova ekipa u predstojećem superligaškom meču protiv Mladosti GAT ima obavezu da se pokaže kao "apsolutno dominantan tim".

"Pred nama je jedna utakmica u kojoj imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim. Neće nam to biti lako, ali postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice. Verujem da ćemo uz podršku velikog broja naših navijača i uspeti u našoj nameri i da ćemo upisati još jednu značajnu pobedu", rekao je Rastavac, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra Mladost GAT, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je trenutno šesta na tabeli domaćeg šampionata sa 26 bodova, dok je Mladost GAT na pretposlednjem, 15. mestu sa 13 osvojenih bodova.

U prvom susretu na početku sezone, Vojvodina je pobedila Mladost sa 4:0, ali je Rastavac istakao da sada očekuje potpuno drugačiju utakmicu.

"Mislim da će ovo biti drugačija utakmice od one prve, i zbog igrača koji su nastupali u prvoj, ali i zbog aspekata igre u našem prvom duelu. Mladost je u boljoj formi nego na početku sezone, a sa druge strane i mi želimo da ponovimo naše pozitivne stvari iz prethodne", rekao je on.

"Tempo utakmice zavisiće od toga koliko mi budemo stvarali šanse za gol. Nadam se da ćemo uspeti na vreme da otvorimo utakmicu i da će ići onim tokom koji nama odgovara", dodao je trener Vojvodine.

On je potvrdio da ima određenih kadrovskih problema u ekipi i da još ne zna na koje će sve igrače moći da računa.

"Tokom ove nedelje imali smo odredjenih problema sa stomačnim virusom. Neki su već preležali virus, neki danas nisu trenirali, ali siguran sam da će oni koji budu na raspolaganju pokazati da na njih možemo da računamo", naglasio je Rastavac.

Utakmica Vojvodina - Mladost GAT igra se u subotu od 20.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track