ŠOKANTAN PROMAŠAJ BOSANCA! Kolašinac tragičar Marseja: Navijači se hvatali za glavu, Hrvat nije mogao da dođe sebi (VIDEO)
Foto: Printscreen

OBRUKAO SE

ŠOKANTAN PROMAŠAJ BOSANCA! Kolašinac tragičar Marseja: Navijači se hvatali za glavu, Hrvat nije mogao da dođe sebi (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Marseja nisu uspeli da izbore mesto u nokaut fazi Lige šampiona, pošto su u šestom kolu na svom terenu doživeli poraz od Totenhema rezultatom 1:2.

Tragičar večeri bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, koji je u 87. minutu meča, pri rezultatu 1:1, propustio neverovatnu priliku da donese prednost francuskom timu.

Čengiz Under je sjajno centrirao sa desne strane, na drugoj stativi usamljen je ostao Kolašinac, ali sa svega nekoliko metara udaljenosti, glavom je šutirao pored gola i tako propustio najbolju priliku za vođstvo svog tima.

Nakon promašaja Bosanca svi su bili u potpunom šoku. Navijači su se hvatali za glavu, hrvatski trener Igor Tudor nije mogao da veruje svojim očima. Njegova reakcija nakon promašaja Kolašinca proširila se društvenim mrežama.

Ni samom Kolašincu nije bilo jasno kako je uspeo da promaši gol. Nakon bruke u neverici se hvatao za glavu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track