JEZIVO! PRONAĐENI GROBOVI NA PIKEOVOM IMANJU: Fudbaler još jednom u centru pažnje, ovaj put su svi ŠOKIRANI
Foto: EPA/Juan Carlos Cardenas

NEĆE GA NIKAKO

JEZIVO! PRONAĐENI GROBOVI NA PIKEOVOM IMANJU: Fudbaler još jednom u centru pažnje, ovaj put su svi ŠOKIRANI

Fudbal -

Verovatno ni ne može da se izbroji koliko puta se Đerar Pike pominjao u medijima širom sveta otkako se rastao sa Šakirom, ali ovaj put tema nije čuvena pevačica.

Navijači Barselone već neko vreme nisu zadovoljni igrama iskusnog defanzivca o kojoj je takođe bilo puno reči od početka sezone, međutim niko nije očekivao da će se o Špancu pisati zbog pronađenih grobova na imanju koje je kupio za 20 miliona dolara.

Prema navodima "Marke", Pike je taj novac dao za imanje u mestu Kosta del Sol u Malagi s namerom da na njemu izgradi luksuzan hotel.

Međutim, projekat je zaustavljen jer je na imanju pronađeno čak 250 grobova.

Ispitivanja i analize će pokazati iz kog perioda su grobovi, a o celom događaju je pričao Alberto Kumpijan, španski arheolog.

"Otkrili smo 250 grobnica, od čega je većina bila prazna. Možda nisu nikada ni korišćene niti dovoljno vredne da bi se sačuvale. Ovo je jedna od najvećih nekropola u državi", rekao je Kumpijan.

Prema navodima iz Španije, Pike razmišlja o odlasku iz Barselone za koju je ove sezone odigrao devet utakmica u svim takmičenjima, ali čak i završetak karijere leta 2023. godine nije nerealna opcija.

Očigledno razmišlja i o budućnosti i životu nakon fudbala, a izgradnja hotela je jedan od načina da obezbedi sebi dodatne prihode.

Kurir sport/Marka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track