SNIMAK SLAVNE SPORTISTKINJE ŠOKIRAO PLANETU: MRTVA PIJANA za volanom! Policija je izvlačila iz auta! DECA PLAKALA! VIDEO
Foto: Screenshot

Jezivo

SNIMAK SLAVNE SPORTISTKINJE ŠOKIRAO PLANETU: MRTVA PIJANA za volanom! Policija je izvlačila iz auta! DECA PLAKALA! VIDEO

Fudbal -

Nekada najbolja fudbalerka sveta, golmanka Sjedinjenih Američkih Država Houp Solo uhapšena je u aprilu zbog vožnje u pijanom stanju.

Pola godine kasnije pojavio se video snimak pomenutog događaja.

Policajac je pokucao na njena vrata nakon čega se Houp probudila i rekla "O moj Bože." Kada ju je policajac pitao zbog čega spava, ona mu je kratko odgovorila da odmara.

Dodala je da nije konzumira alkohol, a u trenutku kada su je "izvlačili" iz vozila sa zadnjeg sedišta se čuo plač njenih blizanaca Lozena i Vitoria.

Posle hapšenja, Solo je saslušana, a onda i puštena iz pritvorskog centra Forsajt.

Bivša golmanka američke reprezentacije je dobila 30 dana zatvora, ali je istu služila tako što je mesec dana bila na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Pritom je platila kaznu od 3100 dolara i oduzeta joj je vozačka dozvola na dve godine.

Inače, Houp Solo važila je za jednu od najboljih golmana veta. Osvojila je dve zlatne olimpijske medalje, zlato na Svetskom prvenstvu, kao i srebro i bronzu na Mundijalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track