HOROR U BETON LIGI! OTAC I SINOVI PRETUKLI SUDIJE: Pobedili, pa sačekali arbitre u Vranjskoj Banji i izmlatili drškom od sekire
Foto: Shutter

za neverovati

HOROR U BETON LIGI! OTAC I SINOVI PRETUKLI SUDIJE: Pobedili, pa sačekali arbitre u Vranjskoj Banji i izmlatili drškom od sekire

Fudbal -

Skandal neviđenih razmera dogodio se na utakmici nižerazrednog ranga i to na meču Pčinjske okružne lige. Vranjska Banja na neslavan način došla je u žižu javnosti i to zahvaljujući fudbalu.

Kako "Južne vesti" javljaju, po završetku utakmice Mineralac - Vihor, muškarac iz Vranjske Banje sačekao je sa svojim sinovima van terena dvojicu pomoćnih sudija koje su pretukli, a nakon pesničenja jedan je od njih drškom sekire nastavio da udara sudiju kome je naneo krvne podlive.

Utakmica se igrala u nedelju, 6. novembra, a kako kažu iz Osnovnog tužilaštva, D. S. je pola sata nakon utakmice, van sportskog terena i bez prisustva javnosti, sačekao pomoćne sudije sa svojim sinovima i napao ih.

- Oni su najpre ljude vukli prema zidu, a potom udarali pesnicama, a zatim je D. S. držaljem sekire udario jednog sudiju više puta u predelu leđa, nanevši mu krvne podlive - kažu iz Tužilaštva.

Naloženo je prikupljanje dokaza i medicinske dokumentacije i protiv D. S. će, dodaju iz Tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Inače, Mineralac, ekipa iz Vranjske Banje, slavila je sa 4:0.

Dejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga za portal InfoVranjske.rs rekao je da osuđuje svaki vid nasilja.

- Još uvek nemamo kompletne informacije o incidentu, čekam dodatne izveštaje delegata i službenih lica, kao i izveštaj Ministarstva unutrašnjih poslova. Nakon toga će FS Pčinjskog okruga zvanično izaći sa saopštenjem za javnost povodom incidenta, kao i sa odluko o određenim sankcijama koje su u skladu sa pravilima i propisima - rekao je Ivanović.

Ivanović kaže da ne pamti da se nešto ovako desilo u fudbalu marak u skorije vreme.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track