U 100 POKUŠAJA OVO BI POGODIO 99 PUTA - ZATVORENIH OČIJU! Luka Modrić imao PROMAŠAJ KARIJERE, a reakcija navijača je MOĆNA! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

DA NE POVERUJEŠ

U 100 POKUŠAJA OVO BI POGODIO 99 PUTA - ZATVORENIH OČIJU! Luka Modrić imao PROMAŠAJ KARIJERE, a reakcija navijača je MOĆNA! VIDEO

Fudbal -

Iako je ušao u 38. godinu života Luka Modrić je jedan od najboljih fudbalera na svetu, a na utakmici protiv Kadiza smo dobili dokaz da je ipak samo čovek, a ne mašina.

Modrić je tip fudbalera kojeg bi svaki trener poželeo u svom timu, a fudbal na najvišem nivou igra duže od 10 godina.

Čak i u poznijim danima svoje karijere ne prestaje da oduševljava, a na utakmici protiv Kadiza u 14. kolu La Lige imao je najveći promašaj u karijeri.

Real je pobedio rezultatom 2:1, a Modrić je u 79. minutu imao priliku da stavi tačku na utakmicu.

Pri rezultatu 2:0 za Madriđane, ispratio je akciju i ušao u kazneni prostor, dobio je loptu od Vinisijusa, a onda je sa pet metara od praznog gola uspeo da promaši.

U situaciji koju bi mnogi opisali kao blamažu, navijači Reala su pokazali koliko poštuju kapitena reprezentacije Hrvatske.

Samo dva minuta nakon promašaja, Kadiz je došao do pogotka, a kada je u 85. minutu Modrić napuštao igru dobio je ovacije prisutnih navijača na stadionu "Santjago Bernabeu".

Nakon utakmice se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

"Kažu da je neko promašio čistu šansu", našalio se fudbaler na svoj račun.

O promašaju fudbalera veznog reda govorio je i Karlo Anćeloti, trener Reala.

"Modrić je morao da pogodi za 3:0 i da reši utakmicu, ali je promašio najveću priliku i usledila nam je nepotrebna patnja. Šta sam mu rekao nakon neverovatnog promašaja? On još nije shvatio šta je napravio. Izgubljen je. Rekao sam mu da je dobro što je Hrvatska već objavila spisak za Svetsko prvenstvo pa neće imati problema zbog ovog promašaja", našalio se i iskusni Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track