LALATOVIĆ SE IZJADAO PRED TSC: Igrači su mi premoreni!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

LALATOVIĆ SE IZJADAO PRED TSC: Igrači su mi premoreni!

Fudbal -

Trener Fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da je TSC "organizovan klub" i dodao da "oni uz Zvezdu i Partizan igraju najlepši fudbal". Radnički sutra gostuje TSC-u u meču 19. kola Super lige Srbije.

"TSC je organizovan klub. Igraju najlepši fudbal uz Zvezdu i Partzan. Čestitam čelnim ljudima TSC-a koji su imali strpljenja za trenera Lazetića, stali su iza njega i sada beleže dobre rezultate", rekao je Lalatović, a preneo klub.

Radnički je na 12. mestu na tabeli sa 17 bodova.

"Lazetiću želim da posle TSC-a bude trener Partizana jer mislim da to zaslužuje. Siguran sam da će tako i biti. Kada stanete iza trenera, višestruko vam se vrati. Milina je raditi u TSC-u", dodao je Lalatović.

TSC je trenutno sa 36 bodova na trećem mestu na tabeli.

"Imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi. Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede", izjavio je trener Radničkog.

Lalatović je izjavio i da je njegova ekipa "umorna" ali da "mora da da sve od sebe da se u Niš vrati neporažena".

"Igrači su mi premoreni. Bili su nam preko potrebni bodovi protiv Kolubare, nismo ih osvojili i nadam se da će nam se to vratiti protiv TSC-a. Posle utakmice ću igračima odmah dati odmor. Počećemo 18. decembra pripreme, imaćemo punih šest i po nedelja za pripreme. Imali smo dobro sudjenje protiv Kolubare, nadam se da ćemo imati isto takvo sudjenje i protiv TSC-a", zaključio je Lalatović.

Meč izmedju TSC-a i Radničkog na programu je sutra od 17.00, i igraće se u Bačkoj Topoli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track