EKSPLOZIJA USRED MUNDIJALA! Ronaldo ima novi klub! Isplivali NESTVARNI detalji: Postaće NAJPLAĆENIJI fudbaler u istoriji fudbala!
Foto: EPA/Abir Sultan

da li je realno

EKSPLOZIJA USRED MUNDIJALA! Ronaldo ima novi klub! Isplivali NESTVARNI detalji: Postaće NAJPLAĆENIJI fudbaler u istoriji fudbala!

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo uskoro bi mogao da postane novi igrač Al Nasrom iz Saudijske Arabije, prenosi španska "Marka".

Španski list ističe da Ronaldo na stolu ima neverovatnu ponudu - ugovor na dve i po godine i nestvarnih 200 miliona evra po sezoni! Portugalac će tako postati ubedljivo najplaćeniji fudbaler u istoriji!

"Ronaldo je blizu dogovora sa Al Nasrom. On će u ovom klubu da zarađuje 200 miliona evra po sezoni, a u ugovor će biti ubačena i klauzula o reklamiranju. Ronaldo nema izbora. Nijedan evropski klub ne može da prati finansijsku ponudu Al Nasra, a to isto ne mogu ni klubovi iz MLS lige", piše "Marka".

Navodno, transfer će biti realizovan po završetku Mundijala u Kataru.

Trener Al Nasra je Rudi Garsija, a trenutno najveće zvezde tima su golman David Ospina i španski fudbaler Alvaro Gonzales. Al Nasr je uz Al Hilal najtrofejniji klub u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, Ronaldo je pre 10-ak dana sporazumno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom i trenutno je slobodan igrač.

Kurir sport/Marka

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track