NOVI PAZAR PROMENIO I DRUGOG TRENERA: Raskinuta saradnja sa bivšim fudbalerom Partizana, ima li nade za dolazak PROSINEČKOG?
Foto: Printskrin

SUPERLIGA SRBIJE

NOVI PAZAR PROMENIO I DRUGOG TRENERA: Raskinuta saradnja sa bivšim fudbalerom Partizana, ima li nade za dolazak PROSINEČKOG?

Fudbal -

Saradnja između Damira Čakara i Novog Pazara završena je nakon samo šest utakmica.

Iako je imao sasvim dobre rezultate kao trener tima sa juga Srbije, sa tri pobede, dva remija i jednim porazom od Partizana u gostima, bivši fudbaler Partizana nije se dugo zadržao u Novom Pazaru.

Kako prenosi Sportklub, iz kluba je saopšteno da je razlog za raskid saradnje činjenica da Damir Čakar nema PRO licencu, neophodnu za samostalan angažman na klupi.

Tako će Novi Pazar krenuti u potragu za trećim trenerom u sezoni, nakon što je klub prethodno napustio Vladimir Gaćinović.

Prethodnih dana se pominjao čak i neverovatan dolazak Roberta Prosinečkog, ali od toga verovatno neće biti ništa. Mada, prema poslednjim vestima iz Bosne i Hercegovine, Prosinečkom je propao prelazak u Sarajevo, tako da ni ta mogućnost nije u potpunosti isključena.

Robert Prosinečki
foto: Profimedia

Nakon 19 odigranih kola u Mozzartbet Superligi Srbije, Novi Pazar se nalazi na šestoj poziciji sa 31 bodom, što je veoma dobar učinak ako se uporedi sa ranijim sezonama, u kojima je ovaj tim često bio i u drugom rangu takmičenja.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track