DOĐITE I ODAJTE POČAST VELIKOM MIHI: Zvezda otvara knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića, u nedelju KOMEMORACIJA
Foto: Printskrin/Instagram

TUGA DO NEBA

DOĐITE I ODAJTE POČAST VELIKOM MIHI: Zvezda otvara knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića, u nedelju KOMEMORACIJA

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će povodom smrti Siniše Mihajlovića otvoriti knjigu žalosti za sve koji žele da se oproste od nekadašnjeg igrača tog kluba.

"Knjiga žalosti biće otvorena u subotu, 17. decembra, u periodu od 10 do 17 časova u Muzeju FK Crvena zvezda, a mi vas pozivamo da dođete i odate počast velikom Siniši Mihajloviću", navela je Zvezda u saopštenju.

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom, potvrdila je njegova porodica.

Mihajlović se od jula 2019. godine borio sa leukemijom. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila.

U subotu od 10 do 17 časova biće otvorena knjiga žalosti u Muzeju FK Crvena zvezda, dok je komemoracija zakazana za dan kasnije.

Legende žive večno!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track