ZVJEZDAN I STEFANIJA MISIMOVIĆ NAPADNUTI U PICERIJI: Supruga slavnog fudbalera kriglom odvalila napadača
Foto: Instagram

Haos u restoranu

ZVJEZDAN I STEFANIJA MISIMOVIĆ NAPADNUTI U PICERIJI: Supruga slavnog fudbalera kriglom odvalila napadača

Fudbal -

Direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (40) i njegova supruga Stefanija našli su se pred sudom u Minhenu zbog tuče u jednoj piceriji ranije ove godine.

Bračni par Misimović se suočio sa optužbama za nanošenje teških telesnih povreda tokom obračuna sa drugim gostima u jednom italijanskom restoranu.

U februaru ove godine usledio je napad trojice muškaraca na Zvjezdana, a zatim se uključila njegova supruga Stefanija. O tome je pričao njihov advokat, a prenosi nemački Bild.

"Bila je to tipična barska tuča. Gospodina Misimovića su provocirala trojica ljudi. U sve se uključila njegova supruga i zaista žali zbog toga".

Stefanija je jednog od provokatora pogodila kriglom. Došlo je potom do fizičkog obračuna i pali su žestoki udarci.

Zvjezdan i Stefanija su potom otišli u toalet gde su prema rečima menadžera restorana ponovo nasrnuli na čoveka kojeg su žestoko prebili.

"Čovek je sedeo na toaletu spuštenih pantalona, a njih dvoje su ga napali. Nastavilo se potom i kod pisoara i padali su teški udarci. Čovek je kasnije imao vidljive povrede na licu", govori menadžer.

Sam Misimović je imao povrede. Dislocirao je rame zbog čega je morao da ode na operaciju.

Ratne sekire između zaraćenih strana su na kraju ipak zakopane. Iako su se Zvjezdan i Stefanija našli na sudu, čovek kojeg su pretukli im je oprostio i čak je došlo do pozdrava.

"Nije bilo tako strašno", poručila je žrtva nakon pozdrava s Misimovićem i suprugom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track