SAMO JEDNOG ČOVEKA U ŽIVOTU SE PLAŠIO: Čuveni Gatuzo otkrio veliku TRAUMU iz prošlosti: Rekao mi je da će me UDARITI ako odbijem!
Foto: Profimedia

anegdota

SAMO JEDNOG ČOVEKA U ŽIVOTU SE PLAŠIO: Čuveni Gatuzo otkrio veliku TRAUMU iz prošlosti: Rekao mi je da će me UDARITI ako odbijem!

Fudbal -

Trener Valensije i proslavljeni italijanski fudbaler, Đenaro Gatuzo, u razgovoru za španske medije prisetio se jedne trame koju je doživeo na početku svoje karijere.

Gatuzo je 1997. godine zaigrao za Glazgov Rendžers, međutim, na popularnom "Ajbroksu" se zadržao samo jednu sezonu jer je trener Dik Advokat tada procenio da nije dovoljno dobar za njegov tim.

Legendarni Italijan je otkrio da nije želeo da ide u Škotsku, ali da ga je otac na to primorao.

"Nisam želeo da idem u Glazgov. Jednog dana otac mi je rekao da je predstavnik Rendžersa došao u grad i ponudio mi ugovor. Reako je da je novac toliki da nije mogao ni da napiše sumu. Bio je četiri puta veći od njegove ukupne zarade u životu. Kada sam mu rekao da neću, zapretio mi je da će me udariti ako ne prihvatim, pa sam potpisao za Rendžers", otkrio je Gatuzo.

Gatuzo je za slavni klub iz Škotske odigrao 34 utakmice i postigao tri gola.

Legendarni as najveći deo karijere proveo je u Milanu, za koji je nastupao od 1999. do 2012. godine i osvojio sve što se osvojiti može.

Sa reprezentacijom Italije bio je šampion sveta na Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track